Hasan Şaş: "6-0'ı örtmek için söylemiyorum ama.."

Hasan Şaş: "6-0'ı örtmek için söylemiyorum ama.."

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın eski yıldız futbolcusu Hasan Şaş, Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası konuştu.

Galatasaray'ın Kadıköy'de 15 yıldır neden kazanamadığı sorusunu NTV Spor yorumcusu Hasan Şaş değerlendirdi. Şaş, Kadıköy'de çoğu zaman kötü oynamadıklarını buna karşın ilk golü bulamamalarından dolayı moral motivasyonlarının çok düştüğünü" söyledi.


Hasan Şaş, "Galatasaray, Kadıköy'de 15-16 yıl kazanamadı. Ama 30 yıl da kazanamasa da, bana bu maç ne olacak diye sorsan "Bu derbi maçı diyeceğim", kazananı belli olmak diyeceğim" ifadelerini kullandı.


Kendilerinin Fenerbahçe ile Kadıköy'de oynadıkları maçlarda futbol üstünlüğünün hep kendi ellerinde olduğunu söyleyen Hasan Şaş, "Ama maalesef ilk golü bulamamak, ilk golü yemek o statta moral motivasyonu çok düşürüyor. Ardından sarı veya kırmızı kart çıkıyor ve ne yaptığını bilememe durumu oluyor. Sonra mağlubiyet geliyor" dedi.


"Kadıköy'de futbol olarak çok kötü oynadığımız maç yok" ifadelerini kullanan Şaş, "Orada çok kötü oynadığımız maçlar yok. 2005-2006 sezonunda 4-0'lık maçta çok kötü oynamıştık. Ama onun dışında, 6-0'lık maçta bile ilk yarı 1-0 bittikten sonra ikinci yarı Arif abinin 2 net pozisyonu vardır. 6-0'lık skoru örtmek için söylemiyorum. Kadıköy'de 2008-09'da Lincoln'le bir gol bulduk, bunun dışında Galatasaray deplasmanda hiç öne geçmedi. Bir maçta Fenerbahçe 30 dakika kaleye gelemedi. Kezman bir şut çekti, ben auta gitti dedim. Sonra baktım gol olmuş. Ergün Abi'ye baktım, "Ne oldu dedim?" O da, "Kafama çarpıp gol oldu" dedi" diyerek şanssızlıktan yakındı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...