Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nuri Şahin'den Pirlo'ya övgü dolu sözler

Nuri Şahin'den Pirlo'ya övgü dolu sözler

SPOR Haberleri

Milli futbolcumuz Nuri Şahin, Juventus maçıyla ilgili oldukça ilginç değerlendirmeler yaptı.

Borussia Dortmund'da forma giyen Milli yıldızımız Nuri Şahin, 2 hafta önce 2-1 kaybettikleri Juventus maçıyla ilgili olarak Kicker'a konuştu.UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk maçı için Juventus'a konuk olan Dortmund, 2-1'lik mağlubiyete karşın Westfalen'e avantajlı bir skorla dönmüştü. Mücadelenin 37. dakikasında ise Juventus'un veteran yıldızı Andrea Pirlo, sakatlığı nedeniyle oyunu yarıda bırakmak zorunda kalmıştı.Nuri Şahin, Juventus maçıyla ilgili görüşlerine; "Saygısızlık olarak algılanmasın ama Pirlo'nun sakatlanarak çıkması yerine, oyunda kalmasını tercih ederdim" diyerek başladı.


Dortmund'un orta sahadaki yıldızı Nuri; "Pirlo'nun frikikleri muhteşem, attığı kornerler gol olmaya çok yakın ve top rakipteyken savunmaya yardımcı oluyor. Çok ağır bir kalitesi var. Ancak, biz planımızı Pirlo'nun sahada 90 dakika kalmasına yönelik yapmıştık. O sahada kaldığı bölümde planlarımız müthiş bir şekilde işliyordu. Ancak, Pirlo oyundan çıkınca planımız başarısızlığa uğradı, ne yapacağımızı bilemedik. Onlar ise Pirlo'nun yokluğunda nasıl oynayabileceklerini buldular ve ödülünü aldılar" dedi.Pirlo'yu övmeyi sürdüren Milli yıldızımız Nuri Şahin; "Pirlo gerçekten çok büyük bir oyuncu ve her zaman öyle kalacak" diyerek sözlerini noktaladı.Nuri, röportaj sonrasında tam 10 yakın arkadaşının Pirlo'nun formasını maç sonunda alması için kendisine istekte bulunduğunu açıkladı.


Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...