Metin Şahin Katar'da

/ Kaynak: AA
Metin Şahin Katar'da

SPOR Haberleri  / AA

Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Katar'da temaslarda bulundu.

Türkiye Tekvando Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Dünya Tekvando Federasyonu (WTF) Yönetim Kurulu Üyesi görevini de sürdüren Şahin'in, Katar Tekvando ve Judo Federasyonu Başkanı Mohamed Ahmed Al Sulaiti'nin özel davetlisi olarak gittiği Katar'ın başkenti Doha'da temaslarda bulunduğu belirtildi.
WTF Başkanı Chungwon Choue ve Avrupa Tekvando Birliği (ETU) Başkanı Sakis Pragalos ile Doha'da bir araya gelen Şahin'in, tekvandonun gelişimiyle ilgili özel toplantılara katıldığı vurgulandı. Şahin, Katar'ın dünyaca ünlü haber kanalı El Cezire ile ortak yayın yapan Bein Sports kanalına da canlı yayın konuğu oldu. Katar'da Türk tekvandosuna büyük ilgi olduğunu gördüğünü belirten Şahin, iki ülkenin işbirliği yapmaya hazır olduğunu söyledi.
2015 yılının Katar ile Türkiye arasında karşılıklı kültür yılı olarak ilan edildiğini hatırlatan Şahin, programda iki ülkenin dostluğuna vurgu yaptı. Şahin, programda tekvandonun gelişimi, elektronik puanlama sistemi ve Türk tekvandosuyla ilgili soruları cevapladı.
Metin Şahin, Katar Tekvando ve Judo Federasyonu Başkanı Mohamed Ahmed Al Sulaiti'ye kendilerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...