Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray 107 gün sonra yıkıldı!

Galatasaray 107 gün sonra yıkıldı!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'ye tek golle mağlup olan Galatasaray'ın 12 haftalık yenilmezlik serisi sona erdi. Aslan, ligde 107 gün sonra mağlubiyet yaşamış oldu.

Spor Toto Süper Lig'de 51 puanla lider konumda yer alan sarı-kırmızılı ekip, 24. haftada Fenerbahçe engeline takıldı. Karşılaşma öncesi Galatasaray'ın 4 puan gerisinde bulunan sarı-lacivertli ekip, puan farkını 1'e indirirken, Kadıköy'de yenilmezlik serisini de 19 maça çıkardı.
nbsp;
107 GÜN SONRA MAĞLUP OLDU
Ligde en son 22 Kasım 2014 tarihinde oynanan Trabzonspor karşılaşmasında mağlubiyet yaşayan sarı-kırmızılı ekip, 12 maçlık yenilmezlik serisine de son verdi. Fenerbahçe'ye Kuyt'ın tek golüyle boyun eğen Aslan, ligde 107 gün sonra mağlubiyet yaşamış oldu. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile çıktığı 11 maçta da gol sevinci yaşayan sarı-kırmızılılar, deneyimli teknik adam yönetiminde ilk kez bir maçta rakip fileleri havalandıramadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...