Galatasaray'dan Fenerbahçe öncesi uyarı

Galatasaray'dan Fenerbahçe öncesi uyarı

SPOR Haberleri

Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe Ülker ile oynayacakları derbi maçı öncesi açıklama yaptı.

Galatasaray Liv Hospital'ın Fenerbahçe Ülker ile oynayacağı derbi karşılaşması öncesinde sarı-kırmızılı kulüp bir açıklama yayınladı. Sarı-kırmızılıların açıklamasında, Fenerbahçe Ülker derbisine gelecek taraftarların, ceza alınmaması adına dikkatli olması yönünde uyarıda bulunuldu.


İşte Galatasaray Kulübü'nün o açıklaması...
Galatasaray Kadın ve Erkek Basketbol Takımlarımız geçtiğimiz sezonlarda çeşitli nedenlerle Türkiye Basketbol Liglerinde seyircisiz maç oynama cezası almışlardı. Takımlarımızın sezonun geri kalanında lig maçlarında yalnız kalmaması adına taraftarımıza bu sezondan itibaren yürürlüğe giren Türkiye Basketbol Federasyonu Yarışma ve Disiplin Yönergelerine göre seyircisiz oynama koşulları hakkında bir bilgilendirme yapacak olursak;


Seyircisiz oynama cezası seyircilerin tutum ve davranışlarından doğan saha olayları ve tecavüzler nedeniyle (veya genel güvenliğin zorunlu kıldığı hallerde) spor kulüplerinin, kendi salonlarında veya başka salonlarda maçlarının seyircisiz oynatılmasıdır.


Seyircisiz oynama cezası alan kulüpler takip eden ev sahibi olarak oynayacağı müsabakanın yanı sıra, ceza aldığı müsabakadaki rakip takımla kendi sahasında oynayacağı ilk müsabakada yine seyircisiz oynayacaktır. Bu ceza takip eden sezondan sonra ortadan kalkar.


Seyircisiz oynama cezası alan kulüplerin müsabakalarını Lig Yönergelerinde belirlenen kişiler izleyebilirler.


Bu nedenle takımımızın maçlarını seyircisinden yoksun oynamaması için sevgili taraftarlarımızdan 9 Mart Pazartesi günü oynanacak Fenerbahçe Ülker maçıyla başlamak üzere sezonun kalan bölümünde maksimum hassasiyet rica ediyoruz.


Sporx
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...