CHP'den sanal hamle!

/ Kaynak: AA
CHP'den sanal hamle!

Politika Haberleri  / AA

CHP'den İzmir milletvekili aday adayı olan 152 kişi, 29 Mart'ta yapılacak ön seçim öncesinde parti üyelerine internet sitesinden tanıtılacak

CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, İzmir Sanat'ta düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, 7 Haziran'daki genel seçim öncesinde milletvekili adaylarının ön seçim sonucuna göre belirleneceğini anımsattı. İzmir'in birinci bölgesinden 74, ikinci bölgesinden ise 78 olmak üzere 152 milletvekili aday adaylarının olduğunu, 29 Mart'ta ön seçim yapacaklarını ifade eden Serter, kentte 129 bin üyelerinin olduğunu anlattı.
Üyelere tek tek ulaşmanın mümkün olmadığını, kuracakları "www.chpizmiradayadaylari.com" adresinden bütün aday adaylarının tanıtımının yapılacağını dile getiren Serter, hakim gözetiminde yapılacak ön seçimden çıkacak sonuçların aynen seçim listelerine yansıyacağını ifade etti.
Bu projelerini hafta sonu İzmir'de olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sunduğunu dile getiren Serter, genel başkanın çok beğendiği projenin diğer illere de yaygınlaştırılacağını söyledi.
Serter, aday adaylarından web sitesindeki tanıtım için 500 lira alacaklarını kaydetti.

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...