Kısa saç zenginlik göstergesi

Kısa saç zenginlik göstergesi

MAGAZİN Haberleri

İngiltere'de Sunday Times gazetesi, ülkede kısa saçlı insan sayısının artmasının iktisadi iyileşmenin bir göstergesi olduğunu bildirdi.

İnsanların saçlarını kestirmek üzere düzenli olarak kuaföre gitmelerinin belli bir maddi imkan gerektirdiği ifade edilirken bunun aynı zamanda ekonomide de bir toparlanma olduğunu gösterdiği belirtildi. Serena Williams ve Jamie Oliver'in de aralarında olduğu çok sayıda ünlünün kuaförü Stuart Phillips, kısa saçların ekonominin düzeldiğini gösterdiğinden emin olduğunu söyledi. Phillips, kısa saçlı kadınların, görünümlerini muhafaza etmek sık sık kuaföre geldiğini, uzun saçlıların ise ancak birkaç ayda bir geldiğini söyledi. Londra'nın merkezindeki Foster Hair amp; Beauty güzellik salonunun sahibi kuaför Drew Foster da ünlü olsun olmasın saçlarını kısaltan kadınlarda artış görüldüğünü ifade etti. Saç kesimi için 48 sterlin (190 TL) ücret aldıklarını aktaran Foster, kadınların her 6 haftada bir gelerek saçlarının uzayan kısımlarını kestirdiklerini söyledi. Ülkede iktisadi durgunluk sırasında salonlarına gelen müşterilerin sayısında büyük azalma olduğunu dile getiren İngiliz kuaför, ekonominin düzelmesiyle bu sayının hızla arttığını ifade etti. Foster, sadece kısa saçın değil yükselen etek boylarının da ekonominin düzelmekte olduğunu gösterdiğini iddia etti. Foster ayrıca, "Eskiden erkeklerin saçı kısa, kadınların uzun olurdu. Şimdi eğilim bunun tam tersi" diye konuştu. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...