Dirk Kuyt'tan Feyenoord açıklaması

Dirk Kuyt'tan Feyenoord açıklaması

SPOR Haberleri

Dev derbide topu ağlarla buluşturan Dirk Kuyt, Feyenoord iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu

Galatasaray derbisinde Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren Dirk Kuyt, kritik mücadele sonrasında sarı lacivertli kulüpteki geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Feyenoord'un teklifini doğrulayan Hollandalı oyuncu, "Feyenoord'un teklifinden oldukça etkilendim. Ancak bu teklifi şimdilik düşünmüyorum. Bunu konuşmak için erken. Çünkü Fenerbahçe ile önemli maçlara çıkacağım. Bu karşılaşmalara odaklanmak istiyorum" ifadelerini kullandı.


Hollanda basınında yazılan haberler hakkında çok fazla bilgi sahibi olmadığının da altını çizen deneyimli isim, "Şimdilik Fenerbahçe ile oynayacağım maçlara bakıyorum. Daha yeni kritik bir derbiden çıktım. İki hafta içinde de Beşiktaş ile yine önemli bir derbiye çıkacağız. Öncelikle bu maçları düşünmek istiyorum" dedi.


Milli maçlar sebebiyle lige verilecek arada menajeri ile konuşacağını da belirten Dirk Kuyt, "Milli maç arasında kendime ayıracak zamanım olacak ve bu süre zarfından menajerin ile durum değerlendirmesi yapacağız" şeklinde konuştu.


Sporx
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...