İsrail, Filistinli 5 gazeteciyi gözaltına aldı

/ Kaynak: AA
İsrail, Filistinli 5 gazeteciyi gözaltına aldı

DÜNYA Haberleri  / AA

İsrail güçleri, Ummu'l-Fahm kentinde, bir sivil toplum kuruluşuna düzenlediği baskında, burada çalışan Filistinli 5 hazeteciyi gözaltına aldı.

Kurum yetkililerinden alınan bilgiye göre, İsrail güçleri, Ummu'l-Fahm kentinde faaliyet ruhsatı bulunan "Burası Kudüs Medya Merkezi" adlı sivil toplum kuruluşuna baskın düzenledi.
Bürodaki bilgisayarlar ve dokümanları kontrol eden ve bazılarına el koyan İsrail güçlerinin kurumda çalışan 5 gazeteciyi gözaltına aldığı ifade edildi.
Öte yandan İsrail Polis Sözcüsü Luba es-Semri de yaptığı yazılı açıklamada, güvenlik güçlerinin "terörü finanse ettiği" şüphesiyle, Ummu'l-Fahm'de bir baskın düzenlediğini belirtti.
Kurum ismi zikretmeyen Semri, burada bazı bilgisayar, doküman ve paralara el konulduğunu, olay yerinde bulunan birkaç kişinin de soruşturma için gözaltına alındığını kaydetti.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...