Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ergin Ataman, '5 kişi olsak da yenerdik'

Ergin Ataman, '5 kişi olsak da yenerdik'

SPOR Haberleri

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe Ülker maçının ardından konuştu.

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe Ülker'i 82-78 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Cezası nedeniyle maçı tribünden izleyen Ataman, "Şimdi taraftarları daha iyi anlıyorum, bugün çok heyecanlandım, titrediğimi hissettim. Çocukları tebrik ediyorum. Galatasaray formasının ne kadar asil olduğunu gösterdiler. 6 kişi, 5 kişi hiç önemli değil, 5 kişi de oynasak kazanacağımızı biliyorduk. Bugün oyuncular ile toplantı yaptık ve bu kez onlar konuştu, ben dinledim. Toplantının ardından da twitter hesabımdan bu maçı kazanacağımızı yazdım" ifadelerini kullandı.


Yaşadıkları sorunların çözüleceğine inandığını belirten koç, "Sadece Galatasaray yönetimi değil, tüm Galatasaray camiası Galatasaray için ne kadar değerli olduğunu görüyor. Bu sene böyle geçti, ama Galatasaray basketbolda daha da büyüyecektir. Hep birlikte daha büyük işler yapacağız" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...