Juventus farkı açamaya devam ediyor

Juventus farkı açamaya devam ediyor

SPOR Haberleri

İtalya'da Sassuolo'yu 1-0 yenen lider siyah-beyazlılar, en yakın rakibi Roma ile farkı bitime 12 hafta kala 11'e çıkarttı.

İtalya Ligi'nde lider Juventus, Sassuolo'yu tek golle yenerek en yakın rakibi Roma ile puan farkını 11'e yükseltti. 35. dakikada Juventus tehlikeli geldi. Carlos Tevez'in 30 metreden volesini kaleci Consigli çeldi. 74'te Bonucci'nin 35 metreden şutu ve 76'da Llorente'nin uygun durumda vuruşunda Sassuolo kalecisi Consigli gole izin vermedi. Juventus aradığı golü 82'de Paul Pogba ile buldu. Simone Pepe'nin pasında Fransız futbolcunun vuruşunda top ağlara gitti. Bu sonuçla Juventus, 26 hafta sonunda 18. galibiyetini alırken, 61 puanla en yakın rakibi Roma'ya 11 puan fark attı. Sassuolo ise art arda dördüncü yenilgisiyle haftayı düşme hattının 9 puan üzerinde 13. sırada tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...