Hamza Hamzaoğlu'ndan oyuncularına mesaj

Hamza Hamzaoğlu'ndan oyuncularına mesaj

SPOR Haberleri

Hamza Hamzaoğlu, soyunma odasında gördüğü manzara karşısında oyuncularına motivasyon içerikli konuşma yaptı.

Şükrü Saracoğlu'nu 15 sezonluk kazanamama serisini bitirmek için çıkan sarı-kırmızılı oyuncular bir kez daha boyunları bükük sahadan ayrılırken soyunma odası ise cenaze evi gibiydi.. Tüm oyuncular moral olarak dibe vururken kaptan Selçuk İnan ise dokunsanız ağlayacak gibiydi.


'ÜZÜNTÜYÜ BIRAKIN'


Bitiş düdüğü ile birlikte çıkış tünelinin başına giden ve hem kendi oyuncularını hem de rakip futbolcuları tek tek tebrik eden Hamza Hamzaoğlu, herkesten sonra soyunma odasına girerken 'bitmiş' bir takım ile karşılaştı.Tüm oyuncularının başları önde ve kötü durumda olduğunu gören Hamzaoğlu, oyuncu grubunu kendine getirmek adına bir konuşma yaparken "Biten bir şey yok" diyerek söze giriş yaptı... Herkesle gurur duyduğunu söyleyen Aslan'ın teknik patronu, sözlerine şöyle devam etti: "Adımıza yakışır mücadele ortaya koydunuz. G.Saray'a yakışır bir şekilde fair play çerçevesinde mücadele ettiniz. Üzüntünüzü anlıyorum. Ama bu mağlubiyeti telafi etmenin tek bir yolu var.. O da bütün maçları kazanıp şampiyon olmak. nbsp;


'HALA LİDER BİZİZ'


Amacımız zaten şampiyon olmak. Bir yenilgi ile hedefimizde değişen bir şey yok. Halâ ligin lideriz biziz. Bir daha böyle üzülmek istemiyorsanız bütün maçları kazanıp sezon sonunda şampiyon olmalıyız. Salı günü antrenmana geldiğinizde hem bu maçı hem de üzüntülerinizi bir kenara bırakın. Yeniden başlayacağız."


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...