Volkan Demirel'den Beşiktaş derbisi hakkında iddialı sözler

Volkan Demirel'den Beşiktaş derbisi hakkında iddialı sözler

SPOR Haberleri

Volkan Demirel: "2 hafta sonraki Beşiktaş derbisinin bitiminde lider olacağız ve sezon sonuna kadar orada kalacağız"

Galatasaray karşısında alınan 1-0'lık galibiyetin baş mimarı şüphesiz Volkan Demirel'di.Tecrübeli file bekçisi inanılmaz kurtarışlar yaparak rakip futbolculara gol izni vermedi. Son dakikalarda karşı karşıya kaldığı pozisyonda Yasin'in şutunu çıkarması ise maçın kader anı oldu. Volkan, karşılaşma sonrasında soyunma odasında arkadaşlarını etrafına topladı ve onlara müthiş bir konuşma yaptı.Yıldız kaleci, "Galibiyet nedeniyle hepinize teşekkür ediyorum. Artık önümüze bakma zamanı. 2 hafta sonra Beşiktaş ile bir derbi daha oynayacağız. O maçın ardından zirveyi yeniden ele geçireceğiz. Sezon sonuna kadar da lider kalıp şampiyon olacağız. Ayrıca Türkiye Kupası'nı da müzemize götürüp sezonu çifte zaferle tamamlayacağız" ifadelerini kullandı.


Bir tebrik de Emre'den
Bu konuşmanın ardından tüm takım şampiyonluk yemini etti. Kaptan Emre de soyunma odasında tüm takımı tebrik ederek, "Gücümüzü herkese gösterdik ve önemli bir maçı kazandık. Herkesi bu kritik zafer için tebrik ediyorum" dedi.


Kaynak: nbsp;Fanatik

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...