Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Özge Özpirinçci: Bu dizide başkası oynasa...

/ Kaynak: DHA
Özge Özpirinçci: Bu dizide başkası oynasa...

MAGAZİN Haberleri  / DHA

Özge Özpirinçci, 'Aşk Yeniden' dizisinde oynadığı için çok mutlu olduğunu anlatırken, "Bu dizide benden başkası oynasa çok kıskanırdım" dedi.

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalında soruları yanıtlayan dizi oyuncularından Özge Özpirinçci, kurgusunu biraz Amerikanvari olarak nitelendirdiği dizide 'Zeynep' karakterini canlandırdığı için çok keyifli olduğunu anlatırken "Dizide 'Zeynep' karakteri o ben olmalıydım. İyi ki de öyle olmuş" dedi. Özpirinçci, şöyle devam etti:
"Bu dizide komedinin insanı aslında ne kadar rahatlattığını oyuncu ve izleyici olarak ne kadar önemli olduğunu gördüm. Aslında televizyona baktığınızda fazla komedi yok. Biz o kadar güzel bir aralık yakalamışız ki komedimiz de, dramımız da aksiyonumuz da var tempomuz hep yüksek. Oyuncu olarak benim için önemli olan şey ratingten ziyade biraz da sosyal medyadan aldığım mesajlar. Gerçekten telefonumun şarjı bitti dizi boyunca. Rol arkadaşım Buğra Gülsoy, mükemmel, beraber çalışması, sette vakit geçirmesi beklemesi karavanla sohbet etmesi her şeyi ile çok düzgün bir insan."
Program çekimi sırasında dizide 'Mukaddes Şekercizade'yi canlandıran Lale Başar ile Özge Özpirinçci sık sık birbirleriyle şakalaştı. nbsp;

MAGAZİN
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...