Emre Belözoğlu: Bizi yenemiyorlar çünkü...

Emre Belözoğlu: Bizi yenemiyorlar çünkü...

SPOR Haberleri

Kadıköy'de yüksek öz güvenle oynadıklarını vurgulayan tecrübeli futbolcu Emre Belözoğlu, taraftardan da övgüyle bahsetti.

Fenerbahçe Kaptanı Emre Belözoğlu, Galatasaray'ı zorlanmadan yendiklerini söyledi. Derbinin ardından basın mensuplarıyla sohbet eden tecrübeli futbolcu, "Kadıköy'de oynamak bize büyük güven veriyor. Rakibimiz içinse tam tersi bir durum söz konusu. Maç içinde "kaybedeceğiz" ya da "berabere bitecek" gibi bir düşüncemiz hiç olmadı." dedi. "Galatasaray, Kadıköy'de neden Fenerbahçe'yi yenemiyor" sorusuna cevap veren Emre Belözoğlu, şunları söyledi;


"DERBİYE FULL KONSANTRE OLDUK"
"Biz kazandıkça güvenimiz daha da artıyor. "Mutlaka kazanacağız" düşüncesi ile sahaya çıkıyoruz ve güvenli bir şekilde oynuyoruz. Yılların getirdiği bir şey bu. nbsp;


Galatasaray'a karşı evimizde maça çıkarken, sahaya o güvenle adım atıyoruz. Rakip için ise bu durumun tersi söz konusu. Galatasaray'a göre çok daha güvenle oynuyoruz.


Biz daha çok inanarak oynuyoruz. Son maçta da gerçekten çok iyi oynadık. Sadece yakaladığımız net pozisyonları gole çevirme konusunda iyi değildik.


Maça da çok iyi hazırlandık, konsantre olduk. Direkten dönen frikiğimde top isteğim gibi inmedi. Biraz aşağı inseydi goldü. Topa çok yumuşak vurdum."


"O MAÇI HATIRLAMIYORUM BİLE"
Fenerbahçe'nin kaptanı, Galatasaray'ın Kadıköy'de kazandığı son maçta kendisinin de sarı kırmızılı formayı giydiğinin hatırlatılması üzerine, "Açıkçası hatırlamıyorum. Çok uzun zaman olmuş" cevabını verdi.
Kaynak : Hürriyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...