Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Paramparça dizisi dünya çapında TT oldu

Paramparça dizisi dünya çapında TT oldu

MAGAZİN Haberleri

Rating rekortmeni Paramparça dizisi, dün gece #AnneKokusu hashtag'iyle Türkiye ve dünya çapında Trendtopic (TT) oldu.

Endemol'ün Türkiye'de yapımcılığını üstlendiği ve başrollerini Nurgül Yeşilçay ile Erkan Petekkaya'nın paylaştığı "Paramparça" dün gece de duygu ve heyecan yüklü sahneleriyle milyonlar tarafından soluksuz izlendi.
nbsp;
"PARAMPARÇA" ZİRVENİN TEK SAHİBİ
Yayınlandığı ilk bölümden itibaren büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Paramparça, TNS Rating ölçüm şirketi verilerine göre, her hafta olduğu gibi Pazartesi programları arasında ABC1+20 kategorisinde 12,02 rating ve yüzde nbsp;26, 43 izlenme payı ile açık ara birinciliğini sürdürdü. nbsp;Paramparça; nbsp;Tüm kişilerde de nbsp;yüzde 11, 24 reyting, yüzde 26,41 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü'de yüzde 10, 23 reyting ve yüzde nbsp;24,42 izlenme payı ile günün en çok izlenen programı oldu.


"#ANNEKOKUSU" TT OLDU
-Anne kokuyorsun…
-Nasıl kokar anne?
-Sen gibi…
Cansu ile annesi Gülseren arasındaki duygusal konuşmalar bu hafta da her hafta olduğu gibi Paramparça izleyicisini ekrana kilitledi. Ekranda o sahneler yayınlanırken "#AnneKokusu" hashtag'i Türkiye ve dünyada Trend Topic (TT) oldu. İzleyiciler, birbirinden güzel ve duygusal yorumlarla Paramparça'nın sahnelerine ortak oldular. Yalıdan gönderilmek istenen Hazal'ın intihar girişimi, Cansu ile aralarındaki duygusal çekişmeler, Dilara'nın akıllara durgunluk veren yeni planı ve Cihan'ın Gülseren'i bambaşka bir dünyaya sokması Paramparça'nın unutulmaz sahneleri arasına girdi.
nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...