Esenyurt'ta silahlı çatışma, 3 ölü 1 de yaralı var

/ Kaynak: AA
Esenyurt'ta silahlı çatışma, 3 ölü 1 de yaralı var

YAŞAM Haberleri  / AA

İstanbul Esenyurt'ta korkunç infaz! İnşaat sahipleri arasında çıktığı belirtilen silahlı kavgada 3 kişi can verirken 1 kişide yaralandı - son gelişme...

İstanbul'da silahlı kavga 3 ölü 1 yaralı var...Esenyurt'ta bir inşaatın sahipleri arasında çıktığı belirtilen silahlı kavgada, 3 kişi can verdi, bir kişi yaralandı. Saadetdere Mahallesi 66. Sokak'taki inşaatın sahipleri arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Silahların kullanıldığı kavgada 4 kişi yaralandı. Yaralılardan biri olay yerine hayatını kaybederken, diğer üç yaralı özel bir hastaneye kaldırıldı.
Burada ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan ikisi yaşamını yitirirken, diğer yaralının durumu ciddiyetini koruyor. Olay sonrasında hastaneye gelen yaralı yakınları sinir krizi geçirirken, polis ekipleri kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.
Esenyurt'ta silahlı çatışma, 3 ölü 1 de yaralı var
İHA'nın geçtiği habere göre de: Esenyurt'ta akrabalar arasında alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan silahlı çatışmada 3 kardeş hayatını kaybetti. Olay, saat 12.00 Esenyurt Saadetdere Mahallesi'nde bugün sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, 4 kardeş ile kuzenleri olduğu öğrenilen 4 kişi arasında alacak verecek meselesi nedeniyle kavga çıktı. Çıkan kavganın büyümesiyle grup silahlarına sarıldı. Çıkan çatışmada 4 kardeş silahla vuruldu. Silahlı çatışmaya karışan diğer 4 kardeş S.N., T.N., T. N. ve S.N. ise olay yerinden kaçtı. Olay yerine ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Silahla vurulan Hatip Teker, Dinçer Teker ve Ferhat Teker hayatını kaybederken, kardeşleri Fettah Teker de ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Polisin olay yerinde incelemesi sürüyor.
Esenyurt'ta silahlı çatışma, 3 ölü 1 de yaralı var

##tgvideo##

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...