Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'den Galatasaray'lı yöneticiye cevap

Fenerbahçe'den Galatasaray'lı yöneticiye cevap

SPOR Haberleri

Fenerbahçeli yöneticiden yayın ihalesi konusunda Galatasaray'ı da hedef alan sözler geldi.

Fenerbahçe Hukuki İşler Sorumlusu Şekip Mosturoğlu, Kulüpler Birliğinin yayın ihalesi konusunda aldığı son kararı değerlendirirken, "Bunun Türk futbolunda bir devrim olacağına inanıyorum" ifadelerini kullanan Galatasaray İkinci Başkanı Abdürrahim Albayrak'a da göndermede bulundu:


"K. Birliğinin 5 yıl önce Aziz Başkan tarafından ortaya atılan ve çalışması başlatılan süperlig a.ş konusunda attığı adım geç atılmış bir adım. Bizler süperlig a.ş. düşüncesini ortaya attığımızda bunu hayal olarak niteleyenler bugün aynı düşünceyi devrim diye lanse ediyor. Düşüncelerimiz Türk Futbolunun en az 10 yıl önünde. Ne mutlu gecikmeli olsa da bizim düşüncemize geliyorlar. Yayın haklarının bugünkü değerinden 1, 1.5 katı olacağını ittifakla kabul edenler bugünkü rakamları Aziz Başkan söylediğinde inanamamışlardı. Yazık o gün Başkana destek olsalardı bugün kulüplerin geliri en az 5 kat artmış olurdu. Spor Hukuku Uzmanı arkadaşlar daha düne kadar havuz konusunda sistemde değişiklik olamaz diyordu. Yüzleri kızarmış mıdır."


Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...