Ali Dürüst'ten 'gelenek bozulmadı' açıklaması

Ali Dürüst'ten 'gelenek bozulmadı' açıklaması

SPOR Haberleri

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst, Yarsuvat'ın, taraftarların tepkisini çeken "gelenek bozulmadı" sözlerini değerlendirdi.

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst, Kulüpler Birliği tarafından alınan Süper Lig kaynak yönetimi kararı, şampiyonluk yarışı ve Duygun Yarsuvat'ın 'gelenek bozulmadı' sözleri için Lig TV'ye açıklamalarda bulundu.

İşte Dürüst'ün açıklamalarından satır başları;

"BAŞKANIN 'GELENEK BOZULMADI' AÇIKLAMASI OLMADI"

Başkanın resmi açıklaması olmadı, basına verilen bir açıklama değildi. Bir toplum içinde bunu tekrar edenin, lafını tekrar etti başkan. Bir açıklama değildi, onu öyle düzeltmek lazım.

KULÜPLER BİRLİĞİ'NİN LİGİN SAHİBİ OLMASI...
Biz bunun üzerine çalışmıştık, 2-3 sene evvel. Sıcak bakıyoruz buna. Pazarladığımız mal hepimizin malı. Bu, aynı zamanda bu değerin yükselmesini sağlayacaktır. Bir süreç var bundan sonra, takip edeceğiz.

Marka, fiyatlar yükselecektir. Kulüpler Birliği olarak, kendi değerimizi pazarladığımız vakit, dışarıda da bu marka değer bulacaktır. Bunun daha yükseleceğine inanıyorum ben de.

ABDİ İPEKÇİ'DEKİ FENERBAHÇE GALİBİYETİ...
Bizi gururlandırdı Aslanlar. Bu rekabet devam ediyor. Bu rekabetin güzeli, güzel bir oyunla galip gelmek. Kadıköy'de galibiyeti alamadık, İnşallah şampiyonluğu alıp bunu telafi edeceğiz.

"ÖNÜMÜZDEKİ 3 MAÇI ALMAMIZ LAZIM"
Bu derbiyi kazansaydık da Başakşehir maçı önemliydi, dolayısıyla şimdi daha önemli. Şu anda lideriz. Şampiyon olmak bizim elimizde. Olmamız için de Başakşehir dahil olmak üzere önümüzdeki 3 maçı üst üste almamız lazım

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...