Ataman'dan şaşırtan Arroyo açıklaması!

Ataman'dan şaşırtan Arroyo açıklaması!

SPOR Haberleri

Galatasaral Liv Hospital koçu Ergin Ataman, cezalı olduğu için tribünden izlediği Fenerbahçe derbisinin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaral Liv Hospital koçu Ergin Ataman, cezalı olduğu için tribünden izlediği Fenerbahçe zaferi sonrası Bugün Tv'de yayınlanan Ceza Sahası programına telefonla bağlanarak açıklamalarda bulundu. Sıkıntılı günlerin elbet geçeceğini belirten Ataman, Arroyo'nun dönüş haberlerine açıklık getirdi...

GALİBİYETTE EN BÜYÜK PAY TEKNİK EKİBİMİN
Oyuncularım bugün müthiş bir mücadele verdiler. Müthiş oynadılar. Hem savunmada hem hücumda harikaydılar. Çok özel bir tebrikte yardımcı antrenörüm Yağızer Uluğ'ya gönderiyorum. Müthiş yönettiler maçı. Türk basketbolunda hep bir soru işareti var. Türkiye'de antrenör yetişmiyor diye. Bence bugün Yavuz hocam, tüm basketbol camiasına bugünkü galibiyet ile birlikte çok önemli bir mesaj verdi. Özellikle teknik ekibimi kutluyorum. Bu galibiyette en büyük pay onların.

MAÇTAN ÖNCE ATTIĞI 'KAZANACAĞIZ' TWEETİ…
Dün akşam teknik ekibimle bir toplantı yaptık. Orada Yavuz hoca ile birlikte konuştuk. Fenerbahçe'nin her yönünü ezberlediklerini ve çok iyi analiz ettiklerini bana söylediler. 6 kişiyle oynayacaktık. Buna karar vermiştik. Maç boyunca riske girmeden bu 6 kişiyi döndürmeye karar vermiştik. Maç öncesinde de sabah takımımla bir toplantı yaptım ve onlarda da galibiyet ışığını gördüm. Uzun bir süreden sonra ilk kez motive şekilde takımımı gördüm. Onlarda bu işi gurur mücadelesi yaptılar. Hepsi çok kaliteli oyuncular. Basketbolda sahada 5 kişi oynuyor şartlar ne olursa olsun. Bende onlara bir şey söyledim maç öncesinde. Bu sene bir çok maçta 40-45 dakika oynayan oyuncularımız bile oldu maçta. Kondisyon olarak onlara bunun sorun olmayacağını, onlarda galibiyete inanıyorlardı. Bende onlardaki ışığı görünce bende galibiyete sonuna kadar inandım ve o tweeti attım.

BU ŞARTLAR ALTINDA ÇALIŞMAK…
İlk olarak şunu söylemeliyim. Hayat her zaman toz pembe olmuyor. Zaman zaman hayatımızda da bu tarz düşüşler ve ekonomik problemler yaşayabiliyoruz. Önemli olan bu zorlukları en az hasarla atlatmak. Bizde şu anda bunu yapmaya çalışıyoruz. Galatasaray o kadar büyük bir kulüp ki ben bugünlerin geçeceğine inanıyorum. Bu galibiyet ile birlikte bunu bir kez daha gördüm. Maçın direkt favorisi Fenerbahçe gösterilmesine rağmen sahadaki 6 oyuncumuz gibi maça gelen taraftarlarımızda bu maça inandı ve maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar desteklerini bizden esirgemediler. Bu da Galatasaray'da basketbolun ne kadar önemsendiğinin göstergesi. Kulüp olarak zor günler geçiriyoruz ama bunları da atlatacak kadar büyük bir kulübüz ve bunu herkes biliyor. Şu anda duraklama döneminde gibi gözüküyoruz ama önümüzdeki yıllarda çok daha yukarılara çıkacağız.

''CARLOS ARROYO'YA KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIKTIR''
Arroyo çok duygusal bir çocuk ve oynadığı dönemlerde bize çok şeyler verdi ama o da yaşanan sıkıntılardan çok demoralize olmuştu. Belki oda ABD'de olduğu sürece sanırım biraz inanç kaybına uğradı. Bu kararı vermesindeki en önemli etkenlerden biri de o oldu. Ancak önümüzdeki günlerde onsuz nasıl oynayacağımızı bize gösterecek. Ben Galatasaray takımının her koşulda savaşacağını ve mücadeleyi bırakmayacağını düşünüyorum. Arroyo'nun da bizi oradan desteklediğine inanıyorum. Kim bilir bakarsınız yarın öbür gün uçağa atlar gelirler. Arroyo Galatasaray basketbol takımına çok şey verdi. Eğer yine takımla birlikte olmaya karar verirse ona her zaman kapımız açıktır.

GALATASARAY'LA GÖNÜL BAĞIM VAR
Galatasaray'la çok büyük bir gönül bağım var. Elimden geldiğince bana duyulan sevginin karşılığını vermeye çalışıyorum. Önümüzdeki yıllarda da inşallah bu ortam sürer. Ben Galatasaray'a yıllarca elimden geleni vermeye hazırım ama bu sadece benim elimde olan bir şey değil. Tüm camia kenetlenip basketbolda çıkış yolunu bulmamız gerekiyor. Ben buna inanıyorum. Buna öncelik etmem istenirse de elimden geleni yapacağımı herkes biliyor.

TRİBÜNDEN MAÇI İZLEMEK DAHA HEYECANLI
Sahada antrenörlük yaparken bu kadar heyecan duymuyorsun. Bu mücadeleyi dışarıdan izlemek çok daha heyecanlı ve stresliymiş. Özellikle son 5 dakikada hakikaten çok heyecanlandım ve stres oldum. Kazanınca da tabiki taraftarla birlikte bende coşkulu bir şekilde galibiyeti kutladım.

HAMZA HOCA İLE GALATASARAY ŞAMPİYON OLACAK
Dün akşam Galatasaray takımı bence iyi oynadı. Evet belki kendi sahasında daha agresif daha Galatasaray'ın üzerine gelerek oynadı ama Galatasaray'ında net gol pozisyonları vardı. Volkan bence çok iyi günündeydi ve maçın kaderini etkileyecek kurtarışlar yaptı. Ligde müthiş bir mücadele var ama Galatasaray'ın kadrosu ile Hamza Hoca'nın etkisiyle birlikte takım müthiş bir çıkış yakaladı. Ben Hamza hoca'nın Galatasaray takımı ile şampiyon olacağına inanıyorum. Dün akşamki maç zordu ve kaybettik ama sezon sonunda şampiyon Galatasaray olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...