Uyuşturucu kullanan genç sokak ortasında vuruldu

/ Kaynak: İHA
Uyuşturucu kullanan genç sokak ortasında vuruldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bir genç, iddiaya göre uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle tartıştığı 6 kişinin silahlı saldırısına uğrayarak ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, olay, merkez Bağlar ilçesi Fatih Mahallesi 151. Sokakta meydana geldi. İddiaya göre, 24 yaşındaki M.A., Fatih Mahallesi 141. Sokakta uyuşturucu madde kullandı. Daha sonra mahalleden ayrılan M.A., 151. Sokakta yürüdüğü sırada 6 kişilik bir arkadaş grubu ile karşılaştı. Bir süre burada 6 kişilik grup ile konuşan M.A., tartışmaya başladı. Uyuşturucu madde kullandığını fark eden 6 kişilik grup M.A.'yı önce dövdü. Daha sonra arkadaş grubu olan şahıslardan bir kişi taşıdığı silahı çekerek ateş etti. M.A., başına ve vücuduna aldığı darbelerle kanlar içerisinde yere yığıldı. Kısa süre sonra olay yerine vatandaşların ihbarı ile ambulans ve polis ekibi sevk edildi.
Uyuşturucu kullanan genç sokak ortasında vuruldu
6 kişilik arkadaş grubunun saldırı sonrası ara sokaklara kaçtığı ihbarını değerlendiren polis ekipleri sokaklarda arama başlattı. Olay yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri ise M.A.'ya veya 6 kişilik arkadaş grubundan birine ait olduğu sigara izmaritlerini topladı. Delil torbasına konulan izmaritler ve bez parçaları incelenmek üzere Diyarbakır Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 24 yaşındaki M.A.'nın ise durumunun kritik olduğu öğrenildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...