Hamzaoğlu: "İpler bizim elimizde"

Hamzaoğlu: "İpler bizim elimizde"

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 24. haftasında Başakşehir ile TT Arena'da karşı karşıya gelecek olan Galatasaray maçın hazırlıklarına başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki çalışma öncesi oyuncuları ile konuşan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, "Derbi artık geride kaldı. Ligde hala lider biziz, ipler bizim elimizde. Önümüzdeki her maça artık final gözüyle bakıp galibiyete odaklanmanızı istiyorum" diye konuştu.

Oyuncularının ligin ilk yarısındaki 4-0'lık Başakşehir mağlubiyetini düşünmemelerini isteyen Hamzaoğlu, "O maç o günün şartlarında oynandı. Şu an geldiğimiz nokta ortada. Sahaya çıkıp, kendi oyunumuzu oynayacağız ve liderliği sürdüreceğiz" dedi.

Konuşmanın ardından antrenmanın ilk bölümünde koşu çalışması gerçekleştirildi. Daha sonra yapılan pas çalışmasının ardından ana bölümde taktik çalışmalar üzerinde duruldu. Hamzaoğlu, hücum organizasyonları ve kanat atakları üzerine çalışmalar yaptırdı.

Fenerbahçe karşılaşmasında sakatlanan Hakan Balta, günü tedavi ile geçirdi. Sarı kırmızılı ekip, Başakşehir maçı hazırlıklarını yapacağı akşam antrenmanı ile sürdürecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...