Şampiyonlar Ligi'nde günün sonuçları - 10 Mart

Şampiyonlar Ligi'nde günün sonuçları - 10 Mart

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi çeyrek final mücadelesinde Porto ve Real Madrid adını bir üst tura yazdırmayı başardı

Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam oynana iki karşılaşma sonrasında çeyrek final biletini kapan iki takım belli oldu. İşte Devler Ligi'nde nbsp;gecenin toplu sonuçları...


Şampiyonlar Ligi Son 16 Tur rövanş maçında Portekiz ekibi Porto sahasında İsviçre takımı Basel'i konuk etti. 1-1 biten ilk maçın ardından oynanan rövanş maçında ev sahibi Porto 14. dakikada Yacine Brahimi'nin golü ile 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol olmayınca Porto devre arasına 1-0 önde gitti. İkinci yarıya da etkili başlayan ev sahibi ekip 47. dakikada Hector Herrera ile skoru 2-0'a taşıdı. 56. dakikada Carlos Casemiro ile üçüncü golü bulan Portekiz ekibi 76. dakikada Vincent Aboubakar ile bir gol daha buldu ve maçı 4-0 kazanarak Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıktı. Basel'de Walter Samuel uzatma dakikalarında kırmızı kart gördü.


Gecenin bir diğer maçında ise Real Madrid evinde Schalke'ye 4-3 mağlup olmasına rağmen 0-2'nin rövanşında turu atlayan taraf oldu.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...