Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Webo'dan mesaj var

Webo'dan mesaj var

SPOR Haberleri

11'e girmekte bir hayli zorlanan Pierre Webo daha fazla forma giymek istediğini söyledi.

Sürekli Emmanuel Emenike'nin arkasında yedek beklemek zorunda kalan Kamerunlu yıldız, Galatasaray derbisi sonrası Milliyet'e adeta içini döktü.Takımın en faydalı, en çalışkan isimlerinden biri olsa da Teknik Direktör İsmail Kartal tarafından son tercih olarak düşünülen Webo geride kalan 23 haftanın değerlendirmesini yaparken çok samimi ve içten konuştu."Benim oynamaya ihtiyacım var. Oynamak istiyorum" diyerek formaya olan özlemini dile getiren Webo, "Peki bu durumu, düşüncelerini hocanla paylaştın mı?" sorumuza, "Hayır. Sonuç olarak patron İsmail Kartal. Bu takımda kimin oynayıp oynamayacağına da kendisi karar veriyor" yanıtını verdi.


'BEN PROFESYONELİM'
Kamerunlu futbolcu her ne kadar istediği şansı bulamadığını düşünse de, bunu kesinlikle takım içinde bir sorun haline getirmediğini belirtip "Ben profesyonelim. Ne zaman görev verilirse o zaman oynarım" ifadelerini kullandı.


EN BAŞARILI İSİM
Aslında aldığı süreler kıyaslandığında Webo takımdaki en başarılı forvet olarak göze çarpıyor. Toplam 9 gol kaydeden Kamerunlu futbolcu, kupada 5 gole ulaşırken, ligde ise 4 gol atmayı başardı. Kendisinden daha fazla görev yapan Emenike'nin ise ligde 4 golü bulunuyor. Webo ligde 16 maçta 518 dakika süre alırken, Emenike ise 20 maçta 1377 dakika oynadı. Özetle Emenike, Webo'nun 2,5 katı daha fazla süre almış oldu.


Kaynak: nbsp;Milliyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...