Başkan'dan o iki isme uyarı!

Başkan'dan o iki isme uyarı!

SPOR Haberleri

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Sivasspor maçı öncesinde Gökhan Töre ve Oğuzhan Özyakup'u uyardığı iddia edildi.

Sivasspor maçı öncesinde tesislerde siyah-beyazlı oyuncularla bir araya gelen Orman'ın, "Son 2 maçta 5 puan kaybettik. Artık kendinize çeki düzen vermenizi istiyorum. Başarıya bu kadar yakınken ligi ve Avrupa'yı şimdiden kaybetmeyi istemiyorum" diye konuştuğu ortaya çıktı.Beşiktaş Başkanı'nın toplantıda özellikle Gökhan Töre ve Oğuzhan Özyakup'a ciddi uyarılarda bulunduğu ifade edildi. Gökhan'a çok yetenekli bir oyuncu olduğunu söyleyen Fikret Orman'ın, "Takım için canını dişine taktığını biliyorum ama son dönemlerde bir düşüş içindesin. Bireysel oynamak yerine takım arkadaşlarınla yardımlaşırsan kendini çok daha fazla gösterirsin. Sen iyi olduğun zaman takım da iyi oynuyor" ifadelerini kullandığı bildirildi.


Oğuzhan ile de görüşen Orman'ın, "Bu sene senden çok umutluyum. Daha ligin bitmesine çok var. Bir an önce kendine gelmen lazım. Teknik heyet de sana çok güveniyor. Kendine çok daha iyi bakmalısın. Ekstra çalıştığını biliyorum. Kalan haftalarda takıma daha fazla katkı sağlamanı bekliyorum" diyerek, genç oyuncuyu hem uyardığı hem de motive etmeye çalıştığı aktarıldı.Başkan Orman'ın kötü futbolun devam etmesi halinde Teknik Direktör Slaven Bilic'le de özel bir görüşme yapacağı vurgulandı.
Bu arada teknik patron Slaven Bilic'in de Başkan Fikret Orman'dan önce Gökhan Töre ile bir araya geldiği belirlendi. İkilinin hararetli bir tartışma içerisine girdiği iddia edilirken, Gökhan'ın aşırı yorgunluğun bütün takımı etkilediğini dile getirdiği kaydedildi.


77 resmi maç
Başkan Fikret Orman'dan uyarı alan Gökhan Töre son iki sezonda Beşiktaş formasını 77 resmi maçta giydi. Bonservisi sezon başında Rubin Kazan'dan alınan yıldız futbolcu geride kalan dönemde rakip fileleri 11 kez havalandırdı.


Kaynak: nbsp;Milliyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...