Volkan Demirel'in 2022 planı!

Volkan Demirel'in 2022 planı!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de Galatasaray derbisindeki kurtarışları ile herkesin hayranlığını kazanan Volkan Demirel son derece mutlu...

Bu mutluluğunu yakınları ile paylaşan başarılı kaleci, futbola daha uzun yıllar devam edeceğini söyledi. Volkan, "Ben o sahada mutlaka olmalıyım. Futbolu şu an görünen bir tarihte bırakmayı düşünmüyorum. Dino Zoff gibi 40 yaşıma kadar oynayabilirim" ifadelerini kullandı.Volkan Demirel'in maçtan önce, Emre ile takım arkadaşlarının odalarını dolaşıp, "Kalede ben varım. Hepiniz kendinizi rahat hissedin. Bu maçı kazanacağız" dediği öğrenildi.


'NASIL SEVİNECEĞİMİZİ KONUŞALIM!'
Arkadaşları ve Fenerbahçeli taraftarların da maç sonrası ortak düşüncesi, kalede Volkan varken herkesin kendini daha güvende hissettiğiydi. Yani Volkan'ın maç öncesi takım arkadaşlarına söylediği şeyleri tüm F.Bahçeliler maç içinde hissetmişti.Volkan takımın yaptığı son toplantılardan birinde söz alarak, "En zor maçlarda zafere ulaştık. Yine aynısını yapacağız. Şimdi maçtan sonra nasıl sevineceğimizi konuşalım. Bir aksilik olmazsa kesinlikle kazanacağız" dedi. Bu sözler tüm takımın inancını da özgüvenini de artırdı.


Dino Zoff kimdir?
40'ında Dünya Kupası zaferi
1942 doğumlu İtalyan kaleci Zoff, 40 yaşında 1982 Dünya Kupası'nda İtalya ile zafer kazandı. Zoff, futbolu 41'inde Juventus'ta bıraktı.


Özel video ile gelen başarı
Derbi haftasında F.Bahçe Kaleci Antrenörü Murat Öztürk, G.Saraylı oyuncuların videolarını Volkan için hazırladı. Volkan, kim topu nereye, nereden vurur gibi detayları ezberledi.


AYAK ÇALIŞMALARI DA YAPTI
Selçuk'un, Hamit'in şutunu da, Yasin'in plasesini de kurtarması tesadüf değildi. Hafta boyu rakiplerini ezberleyen Volkan bir yandan da saha çalışmalarında İsmail Kartal'ın istediği gibi ayak çalışması ve bir libero gibi maçta olma idmanları yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...