Buldan, 'MHP ya da CHP olsaydı..."

/ Kaynak: İHA
Buldan, 'MHP ya da CHP olsaydı..."

Politika Haberleri  / İHA

HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan İç Güvenlik Paketi'ne ilişkin açıklamalarda bulundu.

nbsp;TBMM Genel Kurulunda yapılan İç Güvenlik Paketi görüşmelerinde konuşan HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan, HDP'li ve AK Partili milletvekillerinin Dolmabahçe Sarayında verdikleri görüntünün barışa olan inancın görüntüsü olduğunu söyledi.

HDP ve AK Partili milletvekillerinin Dolmabahçe Sarayında verdikleri görüntünün yansıması ile birlikte ortak hareket ettikleri eleştirisine cevap veren Buldan, "AKP Hükûmeti iktidarda olduğu için biz onlarla aynı görüntüyü verdik, onun yerine CHP iktidarda olsaydı, MHP iktidarda olsaydı bu sürecin bir barış sürecine evrilebilmesi için aynı görüntüyü sizlerle de verirdik. O yüzden, biz bu ülkeye barışın gelmesi için, biz bu ülkeye demokrasinin gelmesi için, eşitliklerin ve kardeşliğin gelmesi için iktidar partisi kimse, o görüntüyü vermek durumundayız. Şu anda muhatabımız onlar olduğu için bu durumda bulunuyoruz" diye konuştu.


nbsp;

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...