Galatasaray 'kazanan kadroya' geri dönüyor

Galatasaray 'kazanan kadroya' geri dönüyor

SPOR Haberleri

Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, yeniden 'kazanan'kadroya geri dönüyor.

Kadıköy'de sahaya sürdüğü kadro ile istediklerini sahaya yansıtamayan ve bunu da maç sonunda itiraf eden Aslan'ın teknik patronu, yeniden 'kazanan' takımına geri dönüyor... Hamzaoğlu ilk hamlesini Yasin amp;Bruma ikilisini yeniden kanatlara yerleştirerek yapacak.Fenerbahçe deplasmanında kadroda sürprizlere imza atan Hamza Hamzaoğlu, kaybedilen 3 puan sonrasında yeniden kazanan takımına dönüyor... Yasin Öztekin ve Brumalı kadrosu ile üst üste aldığı galibiyetlerle liderlik koltuğunu ele geçirip rakipleriyle farkı açan Cimbom, F.Bahçe yenilgisi ile avantajını kaybederken Yasin ve Bruma yerine Telles ile Umut Bulut'u kanatlarda kullanan Hamza Hamzaoğlu bu hareketi ile rakip bekleri durdursa da kendi takımının hücumdaki etkisinin azalmasına çare bulamadı.


PANDEV HAZIR KITA!


Cumartesi günü Arenada'ki Başakşehir mücadelesinde ise kazanan takıma geri dönülecek. Bu mücadeleyi hem taraftarla barışmak hem de şampiyonluk yolunda 'kaldığı yerden devam' maçı olarak gören Hamza Hamzaoğlu, kanatları yeniden Yasin amp;Bruma ikilisine teslim ederek ligin ilk yarısında Prandelli ile alınan 4-0'lık hezimetin de unutulmasını sağlamak istiyor.
Sakatlık sürecini atlatsa da bir türlü eski formuna kavuşamayan ve F.Bahçe maçı kadrosuna alınmayan Semih Kaya da Hakan Balta'nın hem cezalı hem de sakat olduğu haftada yeniden formasına kavuşacak. Milli oyuncu, sarı-kırmızılı takım adına Kadıköy'de en başarılı isim olarak öne çıkan Chedjou ile birlikte stoperde yer alacak.Aslan'ın Başakşehir karşısındaki orta sahası ise F.Bahçe maçı ile aynı olacak. Melo'nun sezonu kapatması sonrasında forma bulan Hamit Altıntop ile kaptan Selçuk İnan orta sahanın yükünü omuzlayacak isimler.Hamzaoğlu'nun planlarını bozan isim ise Burak Yılmaz oldu. Derbide hakem Cüneyt Çakır'a yaptığı itiraz ile sarı kart görerek ve cezalı duruma düşen Burak Yılmaz bu maçta forma giyemeyecek. Kadıköy'de sağ kanatta savunmaya da yardımcı olmak üzere sahaya çıkan Umut Bulut'un bu kez forvet olarak oynaması beklenirken Hamza Hamzaoğlu her ihtimali düşünerek Goran Pandev'i de hazırlıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...