Beren Saat hamilelik iddialarına ateş püskürdü 'Hamile...'

Beren Saat hamilelik iddialarına ateş püskürdü 'Hamile...'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Kenan Doğulu ile geçtiğimiz yaz dünya evine giren Beren Saat, hamilelik hakkında çıkan haberlere patladı

Ünlü oyuncu Beren Saat, hamile olduğu ve ikiz bebek beklediği iddialarına sert tepki gösterdi. Oyuncu Beren Saat hakkında çıkan 'tüp bebek tedavisi görüyor ve hamile kaldı' haberlerine ateş püskürdü. Saat, nbsp;Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı:
nbsp;
"Dedikoduyu çekiştirerek uzatmak, üstüne mutlaka süslemeler yapmak, adını bomba haberle değiştirip legalize etmek, yakın sayılan insanların bile dürüstçe bana sormak yerine dedikoduları duymayı beklemesi artık kabak tadı verdi. Çıkan her haberi doğrulama ya da düzeltme kaygısı taşıyan ünlülerden hiç olmadım çünkü çok umrumda olmadı. Ağzımdan ömrümde çıkmamış avamlıkta cümleler, erkeklerle arada cinsellik olmadan ilişki kuramayacağımın zannedilmesi, rakibelerime olan hasetim filan hep bu haberleri yapan beyinlerin ürünleriydi. Sevgililiğimizin ilk aylarından beri çıkan kim bilir kaçıncı hamilelik haberi; yine de hiç bir şeyi düzeltme ihtiyacı duymuyorum. Sadece atmaca gibi saldırmayı biraz durdursanız; bu haberi yapmanın reklam meraklısı bir hastanenin, hasta haklarını hiçe sayarak bilgi sızdırma suçu işliyor olabilme ihtimaline iştirak etmek olduğunu anlasanız; böyle haberlerin önce çekirdek aile içinde kutlanma ve sonra yakınlarına kendileri tarafından haber verebilme hakkını çiğnemek olduğunu idrak edip saygı gösterseniz; hem suç ortaklığı etmemiş hem de daha insani davranmış olursunuz. Bu haberler de diğer haberler gibi yine umrumda değil. Ama mesleki refleksim gereği empati kurmadan geçemiyorum; başka bir kadın olsam bu süreçte çok incinebilirdim. Belki bu not başka kadınlara verebileceğiniz psikolojik zararı azaltır. Psikolojik şiddet de bir şiddet türüdür! Hamilelik benimki gibi zayıf bir vücutta zaten uzun süre saklanabilecek bir haber değil, olunca nasılsa öğrenirsiniz... Sevgiler..."
Beren Saat hamilelik iddialarına ateş püskürdü 'Hamile...'


BEREN SAAT HAMİLE
Beren Saat ile Kenan Doğulu'nun yakınları, 'Güzel haberler aldık ancak her şey netleşene kadar konuşmak istemiyoruz' dedi. Kenan Doğulu'nun hayali gerçek oldu. Henüz Beren Saat'le evlenmeden önce 'İkiz bebek istiyorum' diyen Doğulu, önceki gün hayatının en güzel haberini aldı. İddialara göre, geçtiğimiz haftalarda tüp bebek tedavisine başlayan ve birkaç küçük operasyon geçiren Beren Saat, ikiz bebeklere hamile aldı. Saat ile eşi, bu mutlu haberi henüz doğrulamadı. Ancak Beren Saat ile Kenan Doğulu'nun yakınları, 'Güzel haberler aldık ancak her şey netleşene kadar konuşmak istemiyoruz' dedi. (Günaydın)

BEREN SAAT KİMDİR?

Beren Saat, 26 Şubat 1984'te, Ayla ve Hüseyin Avni Saat çiftinin ikinci çocuğu olarak Ankara, Türkiye'de doğdu.[5] Anne babası spor akademisi mezunu olan Saat'in Cem adlı bir ağabeyi vardır.[5][6] TED Ankara Koleji'nde okurken müzikallerde yer aldı.[7] Başarılı bir öğrenci olan Saat, Başkent Üniversitesi'nde işletme okumaya başladı.[5][7] Bölümden memnun kalmadığını o zamanki sevgilisi Efe Güray'a anlattı ve onun desteğiyle Türkiye'nin Yıldızları adlı yarışmaya katıldı.[7] Yarışmayı ikinci tamamladı ve Tomris Giritlioğlu'nun dikkatini çekti.[5]

2004'te, Nazif Tunç ve Ümit Efekan'ın birlikte yönettikleri Aşkımızda Ölüm Var isimli yapımda Ece Uslu'nun canlandırdığı Pervin karakterinin kardeşi, Nermin'i oynamıştır. 2005'te, ilk başrolünü, Cemal Şan'ın yönettiği, Tomris Giritlioğlu'nun hazırladığı Aşka Sürgün dizisinde Mahsun Kırmızıgül ve birçok usta oyuncu ile paylaşmıştır. Dizide Zilan Şahvar Azizoğlu'nu oynamıştır. İki sezon boyunca devam eden dizinin ardından 2006 yılına gelindiğinde yine bir Tomris Giritlioğlu projesinde yer almıştır. Hatırla Sevgili isimli, Faruk Teber ve Ümmü Burhan'ın yönettikleri bu yapımda Cansel Elçin ve Okan Yalabık'la oynamıştır. Saat'in Yasemin Ünsal karakterini canlandırdığı, 1950-1970 yıllarının anlatıldığı dönem dizisi, yayımlandığı yıllarda ilgiyle izlenmiştir. Beren Saat bu dizi ile birlikte kendini göstermiş ve hayran kazanmaya başlamıştır. Ardından 2008 yılında, ona bugünkü popülerliğini kazandıracak olan, Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı eserinden uyarlanan, Hilal Saral'ın yönettiği Aşk-ı Memnu dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya ve Nebahat Çehre ile oynamıştır. Bu zengin kadrolu dizide canlandırdığı Bihter Yöreoğlu Ziyagil karakterinin Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı eşinin yeğeni Behlül karakteri ile yasak aşk yaşaması büyük ilgi görmüştür. Dizi yoğun tepkiler alsa da, Türk televizyon tarihinin en çok izlenen yapımı olmuştur. Beren Saat özellikle dizinin "Veda" bölümündeki performansıyla eleştirmenlerden tam not almıştır. Aşk-ı Memnu'daki rolü ile zirveye çıkan Saat, bir röportajında canlandırdığı Bihter karakteriyle ilgili "Senaristlerin diyaloglar dışında Bihter'in ruh haliyle ilgili yazdıkları bana çok şey öğretti." demiştir.[8] Dizideki rolüyle iki Altın Kelebek sahibi olan Beren Saat, bu ödülü iki yıl üst üste kazanan ilk ve tek oyuncudur.


İlk sinema filmi deneyimi Güz Sancısı, Tomris Giritlioğlu'nun yönettiği bir dönem filmidir. 2009 yılında vizyona giren bu yapımda Murat Yıldırım, Okan Yalabık ve Belçim Bilgin'le birlikte oynamış ve Rum hayat kadını Elena'yı canlandırmıştır. Aşk-ı Memnu dizisi devam ederken senaryosunu Mahsun Kırmızıgül'ün yazdığı, Serdar Akar'ın Gecenin Kanatları filminde Murat Ünalmış, Erkan Petekkaya ve Yavuz Bingöl'le başrolü paylaşmıştır. Filmde Gece rölünü üstlenmiştir. Yine 2010'da dünyanın en çok hasılat getiren yapımlarından biri olan Oyuncak Hikayesi 3 fiminde Barbie karakterini Türkçe seslendirmiştir. Eylül 2010'da Vedat Türkali'nin 1986 yapımı film senaryosundan günümüze uyarlanan, yönetmenliğini Hilal Saral'ın üstlendiği, senaryosunu Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu'nun yazdığı, Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinin başrolü olan Fatmagül Ketenci Ilgaz karakterini canlandırmıştır. Saat dizide Türkiye'nin Yıldızları yarışmasından arkadaşı Engin Akyürek'le başrolü paylaşmıştır.[9] Aynı yapımda Sumru Yavrucuk, Musa Uzunlar, Serdar Gökhan, Deniz Türkali gibi usta oyuncularla çalışmıştır. Dramatik tecavüz sahnesiyle çok konuşulan dizi reyting rekorları kırmıştır.[10] Dizideki rolüyle Antalya Televizyon Ödülleri'nde En İyi Drama Kadın Oyuncu dalında ödüle aday gösterilmiştir. 2012'nin sonlarında, İranlı Bahman Gobadi'nin yönettiği Gergedan Mevsimi filminde Monica Bellucci'nin kızı Buse karakterini canlandırmıştır. Yılmaz Erdoğan, Caner Cindoruk, Belçim Bilgin gibi Türk oyuncuların yanı sıra Behruz Vüsuki ve Arash gibi İranlı oyuncularla birlikte oynamıştır. Filmin ilk gösterimi Toronto Film Festivali'nde gerçekleşmiştir. Aynı yıl Eylül ayında Cesur adlı animasyon filminde Merida karakterini Türkçe seslendirmiştir ve Kasım ayında Elle dergisinin kapak yüzü olmuştur.


Saat, ünlü Amerikan dizisi Revenge'in Türkiye uyarlamasında oynamayı kabul etmiştir. 6 ay aradan sonra ekranlara dönmüştür. Rolü için karate dersleri almıştır.[11] Başrollerini Mert Fırat, Yiğit Özşener, Zafer Algöz, Arzu Gamze Kılınç ve Engin Hepileri ile paylaştığı, Ocak 2013'ten itibaren Kanal D ekranlarında İntikam adıyla yayımlanan dizide Derin Çelik/Yağmur Özden karakterini canlandırmıştır. Ayrıca Saat, 2013 yazını Benim Dünyam filminin çekimleri ile geçirmiştir. Film, ünlü Hint filmi Black'in uyarlamasıdır. Filmde Uğur Yücel ile başrolü paylaşan Saat, Ela Bayındır karakterine hayat vermiştir. Filmde Ayça Bingöl, Turgay Kantürk ve Hazar Ergüçlü gibi oyuncuların yanı sıra çocuk oyuncu Melis Mutluç yer almaktadır. Beren Saat kör, sağır ve dilsiz olan bir karakteri canlandırmıştır.

Rexona ve Patos gibi dünyaca ünlü markaların 2010 ve 2011 yıllarında reklam yüzü olmuştur. 2013 yılında ise Duru Perfume Duş Jeli'nin reklam yüzü olmuştur. Yer aldığı yapımlar ve kendisi yurt dışında büyük ilgi görmüş, hayran kazanmıştır. Türk dizilerinin dünya çapında ilgi görmesinde rol oynayan isimlerdendir.[12][13]

Beren Saat, 2012'den beri birlikte oduğu şarkıcı Kenan Doğulu[2][3] ile, 23 Şubat 2014'te İstanbul'da nişanlandı,[14], 29 Temmuz 2014'te ABD'nin Los Angeles şehrinde evlendi.[4]

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...