Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'dan rekor!

/ Kaynak: DHA
Galatasaray'dan rekor!

SPOR Haberleri  / DHA

Galatasaray'da 28 Mart'ta yapılacak mali kongre öncesi kulübün ekonomik yapısı ile bilgiler netleşti.

Sarı kırmızılı kulübün üyelerine dağıtılan 2014 yılına ait gelir gider bütçesi kitabında sarı kırmızılı kulübün, "zarar rekorunu" büyük bir rakamla geliştirdiği belgelendi. Ünal Aysal yönetimi tarafından hazırlanan 2014 gelir gider bütçesi, Duygun Yarsuvat döneminde de zorunlu olarak devam ederken, Galatasaray 2014 yılını 188 milyon TL zararla kapattı. Galatasaray yine Ünal Aysal döneminde 2013 yılını 135 milyon TL zararla kapatmıştı. Böylece Sarı- Kırmızılı kulüp, geçen yılki zararını 53 milyon TL artırarak, zarar rekorunu geliştirmiş oldu.


Galatasaray, 2007 ile 2012 yılları arasında ise 6 yılda toplam 274 milyon TL zarar yapmıştı. 2012 yılında ise hisse satışı yapıldığı için futbol şubesinin bağlı olduğu Sportif A.Ş, 21 milyon TL kar gerçekleştirmişti.Bu arada forma ve ürün satışından 58 milyon TL ciro yapan Galatasaray Store ise, bu müthiş satış rakamına rağmen 14 milyon TL zarar gerçekleştirerek ayrı bir şaşkınlık daha oluşturdu.Galatasaray'ın ayrıca toplam sözleşmeli yükümlülüklerinin ise 1 milyar TL'yi aştığı da kesinlik kazanırken, bunun da Türk spor kulüpleri için ayrı bir rekor olması bekleniyor.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...