Demba Ba, Avrupa'da 104 gündür suskun

Demba Ba, Avrupa'da 104 gündür suskun

SPOR Haberleri

Demba Ba, Club Brugge ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi son 16 turu maçında Avrupa'daki 104 günlük gol hasretini sonlandırmaya çalışacak

Bu sezon Avrupa kupalarında kritik gollere imza atan ancak takımının UEFA Avrupa Ligi'nde yaptığı son 3 maçı boş geçen Demba Ba, siyah-beyazlı formayla Avrupa'daki son gol sevincini 27 Kasım 2014'te grupta Yunanistan'ın Asteras takımıyla deplasmanda oynanan ve 2-2 beraberlikle sonuçlanan karşılaşmada yaşamıştı. Bu maçta 15. dakikada gol bulan tecrübeli futbolcu, 104 gün Avrupa'da gole hasret kaldı. Grupta Tottenham ile oynanan maçta sakatlığı nedeniyle forma giymeyen Demba Ba, 2. turda Liverpool ile oynanan karşılaşmalarda ise gol sevinci yaşayamadı.
- Pancu'yu yakalamaya çalışacak
Demba Ba, yarın uzun süreli hasretine son verdiği takdirde takımının Avrupa'daki en golcüleri sıralamasında da 9 gollü Daniel Gabriel Pancu'yu yakalamış olacak.
UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme ve UEFA Avrupa Ligi'nde şu ana dek 8 kez rakip fileleri havalandıran tecrübeli futbolcu, bir gol attığı takdirde 9 gole ulaşacak ve Pancu ile birlikte en golcü 3. oyuncu olacak.
- Nouma'yı da geçebilir
Siyah-beyazlı futbolcu, yine Club Brugge karşısında gol bulduğu takdirde bir sezonda en çok gol atan yabancı oyuncu unvanını da eline geçirecek.
Şu ana dek tüm resmi maçlarda 23 gol atan ve Pascal Nouma ile birlikte en golcü Beşiktaşlı futbolcu durumunda bulunan Demba Ba, atacağı gol veya golleriyle Fransız oyuncuyu geride bırakabilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...