Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Alkollü sürücü trafiği birbirine kattı

/ Kaynak: İHA
Alkollü sürücü trafiği birbirine kattı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kocaeli'de alkollü sürücü, önündeki otomobile çarptıktan sonra kaçmaya çalışırken polis ekiplerine yakalandı. Sürücü 157 promil alkollü çıktı, 1 yaralı var

Alına bilgiye göre, İstanbul istikametine gitmekte olan Bülent S. idaresindeki 34 ZH 2040 plakalı otomobil önünde seyreden Sadri K. idaresindeki 41 NZ 940 plakalı otomobile çarptı. Kazada önde seyreden otomobil içerisinde bulunan Gülnur K. hafif şekilde yaralandı. Kazanın ardından Bülent S. kaçmak isterken polis ekipleri tarafından Mimar Sinan Köprüsü altında durduruldu. Yapılan kontrollerde sürücü Bülent S.'nin 157 promil alkollü olduğu tespit edildi. Kazada yaralanan Gülnur K. olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınarak Kocaeli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Sürücü Bülent S.'ye alkollü araç kullanmaktan dolayı bin 3 TL para cezası kesilirken ehliyetine ise 2 yıllığına el konuldu. Alkollü sürücü Bülent S. polis ekipleri tarafından Saraybahçe Polis Merkezi'ne götürülürken, sürücünün yanındaki alkollü arkadaşı ise polislere zor anlar yaşattı. Araç çekici ile otoparka götürülmek istenirken polislere engel olmak isteyen alkollü şahıs, polis ekipleri tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı. Araç ise daha sonra otoparka götürüldü.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...