Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kuzey Irak'tan çözüm sürecine tam destek

/ Kaynak: AA
Kuzey Irak'tan çözüm sürecine tam destek

DÜNYA Haberleri  / AA

IKBY Hükümeti Sözcüsü Sefin Dizayi: 'Türkiye'de yürütülen çözüm sürecini sonuna kadar desteklediklerini ve bunun için her türlü işbirliğine hazırız'

Dizayi, hükümetin resmi sitesinde yayımlanan açıklamasında, "barış ve çözüm süreciyle" ilgili son dönemlerde atılan adımları olumlu bulduklarını dile getirdi.
Çözüm sürecinin sağlıklı ilerlemesi için Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ve HDP heyeti arasında gerçekleşen görüşmenin ardından kabul edilen 10 maddenin yol gösterici olduğuna işaret eden Dizayi, "Kürdistan bölgesi, başından itibaren barış ve çözüm sürecini desteklemiştir. Bundan sonra da desteklemeye devam edecektir. Sürecin başarıya ulaşması için her türlü yardıma ve işbirliğine hazırız. Kürdistan bölgesi bu konuda üzerine düşen rolü yerine getirmekten kaçınmayacaktır" ifadelerini kullandı.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...