Berkin Elvan yürüyüşüne polise saldırı

/ Kaynak: DHA
Berkin Elvan yürüyüşüne polise saldırı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Kadıköy'deki Berkin Elvan yürüyüşünün ardından olay çıktı. Polis, havai fişek atan bir gruba müdahale etti. 3 kişi gözaltına alındı.

Gezi Parkı olayları sırasında ağır yaralanan ve uzun süre yoğun bakımda kaldıktan sonra hayatını kaybeden Berkin Elvan'ın ölüm yıldönümü nedeniyle Kadıköy'de yapılan yürüyüşün ardından olay çıktı. Polis, havai fişek atan bir gruba müdahale etti. 3 kişi gözaltına alındı.

Altıyol'daki Boğa Heykeli önünde saat 19.00 sıralarında buluşan binlerce kişi, ellerinde pankart, döviz ve bayraklarla ara sokaklardan slogan atarak yürüyüşe geçti. Grup, Mehmet Ayvalıtaş Parkı önünde saygı duruşunda bulunarak, Gezi Parkı olaylarında hayatını kaybeden gençleri andı.

Kalabalık grup bir süre sonra ikiye ayrıldı. Grubun bir bölümü Kadıköy İskele Meydanı'na geçerken, diğer grup ise Boğa Heykeli önüne geri döndü.

Eylemin sonunda küçük bir grup önlem alan polis ekiplerine doğru havai fişek atmaya başladı. Bunun üzerine, Çevik Kuvvet polisleri de gruba müdahale etti.

Ara sokaklarda bir süre yaşanan kovalamaca sonunda 3 kişi gözaltına alındı.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...