Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şampiyon kim olur! İşte çarpıcı tespitler

Şampiyon kim olur! İşte çarpıcı tespitler

SPOR Haberleri

Süper Lig'de bitime 11 hafta kala Ahmet Çakar, Erman Toroğlu, Ömer Üründül ve Metin Tekin zirve yarışını değerlendirdi...

Süper Lig'de bitime 11 hafta kala zirvedeki yarış ile ilgili çarpıcı tespitler...

Şampiyon kim olur! İşte çarpıcı tespitlerAhmet Çakar
nbsp;
40 yıldır bu işin içindeyim. Üç Büyük arasında böylesine bir şampiyonluk yarışına rastlamadım. Üstelik Üç Büyük sadece bir puan fark ve averajla sıralanıyorlar. Bu Türk futbolundaki heyecanı çok artırıyor ama kurumların sorumluluğu da bir o kadar önem kazanıyor. Artık bırakın hatalı kazanılacak bir puanı, hatalı kazanılacak bir gol bile şampiyonlukta etkili olacak. Mesela Galatasaray ile Fenerbahçe'nin ikili averajları bile aynı oldu. Artık genel averaja bakılacak. Dolayısıyla Allah son 11 haftada hepimizin yardımcısı olsun. Fikstüre baktığımız zaman Fenerbahçe'yi rakiplerine göre daha şanslı görüyorum.
Şampiyon kim olur! İşte çarpıcı tespitler
Erman Toroğlu
nbsp;
Fenerbahçe 4 puan gerideyken de "Sarı Lacivertliler şampiyon olur" diyordum. Hala da aynı şeyi söylüyorum. Süper Lig'de 23 hafta geride kaldı. Fenerbahçe eğer herkesi şaşırtacak beklenmedik ve büyük bir hata yapmazsa bu ipi göğüsler. Yani şampiyonluk Fenerbahçe'nin elinde. Rakipleri ancak Fenerbahçe hata yaparsa şampiyonluk ipini göğüsleyebilir.
Şampiyon kim olur! İşte çarpıcı tespitler
Ömer Üründül
nbsp;
Fenerbahçe'nin her zaman söylediğim gibi kalesinde, defansında ve orta sahasında problem yok, ama forvetleri çok yetersiz. Bugüne kadar kafa kafaya gelinmesindeki en büyük artıları da ligin en iyi oturmuş pas trafiğine sahip takımı olmaları. Galatasaray kopuk kopuk futbol oynuyor ama iyi oynamasa da kaleden en uca kadar neticeye tesir eden oyunculara sahip. Beşiktaş'ın belli bir düzeni var. Dikine ve tempolu oynuyorlar. Oyun anlayışlarında fizik güç önemli rol tutuyor. Ağır maç trafiği en büyük handikapları. Benim yarıştaki birinci favorim Galatasaray. İkicni favorim ise Fenerbahçe.
Şampiyon kim olur! İşte çarpıcı tespitler
Metin Tekin
nbsp;
Zaten futbol kamuoyu şampiyonluk yarışının Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında böyle gideceğini düşünüyordu. Ortaya çıkan tablo da bunu gösterdi. Bir ara kopma yaşandı ancak son 11 hafta kala mücadele yine kafa kafaya geldi. Artık bu üç takımı da çok kritik maçlar bekliyor. 30. hafta tablonun biraz daha şekilleneceğini ve yarıştan iki takıma ineceğini düşünüyorum. 'Ama hangisi ipi göğüsler' derseniz, düz mantık bakacak olursak 1 puanlık Galatasaray avantajı var.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...