Japon iş adamlarına sokak ortasında soygun

/ Kaynak: DHA
Japon iş adamlarına sokak ortasında soygun

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Yenibosna'da, mücevher fuarına katılmak için İstanbul'a gelen 3 Japon işadamı sokak ortasında gasp edildi.

Çantaların içindeki piyasa değeri yaklaşık 1 milyon TL olan mücevher takımını alan soyguncular kayıplara karıştı. Bahçelievler Yenibosna'da, Mücevher Fuarı'na katılmak için İstanbul'a gelen 3 Japon işadamı sokak ortasında gasp edildi. Çantaların içindeki piyasa değeri yaklaşık 1 milyon TL olan mücevher takımını alan soyguncular kayıplara karıştı.


Olay, Yenibosna 29 Ekim Caddesi üzerinde, işadamlarının kaldığı otelin yakınında, saat 17.00 sıralarında meydana geldi. 12-15 Mart tarihlerinde gerçekleşecek olan 40. İstanbul Uluslararası Mücevherat, Saat ve Malzemeleri Fuarı'na katılmak için İstanbul'a gelen 3 Japon işadamı, gezmek için kaldıkları otelden dışarı çıktı. Bu sırada, 2 şüpheli, Japon işadamlarını darp ederek ellerindeki piyasa değeri yaklaşık 1 milyon TL olan mücevher dolu çantayı alıp kaçtı. Japon işadamlarından biri, başına aldığı darbe sonucu yaralandı. Yaralı işadamı, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. nbsp;


Gasp olayının ardından, Japon işadamları durumu kaldıkları otelin çalışanlarına bildirdi. Otel çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. nbsp;Polis, soyguncuların yakalanması için çevrede inceleme başlattı.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...