Baykal o iki ismi hedef aldı!

Baykal o iki ismi hedef aldı!

Politika Haberleri

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve yardımıcısı Bekaroğlu'nu eleştirdi..

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, isim vermeden Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve Atatürk'e 'Kefere Kemal' diyen yardımcısı Mehmet Bekaroğlu'nu eleştirdi.
Partinin yönetim kadrolarının tabana duyarlı, tabanı yansıtan, tabanı anlayan ve tabanın duyarlıklarını anlayan kadrolardan oluşması gerektiğini dile getiren Baykal, "Yaşadığımız son büyük köklü değişim, benim ayrılmama, ondan sonra birbiri ardına çeşitli kurultayların yapılması, yönetim kadrolarında ani değişikliklerin gerçekleştirilmesi parti yönetiminde tabanın sesini aktaran, yansıtan ağırlıklı bir duyarlılığın ortaya çıkmasına fırsat vermedi" dedi.
İYİ NİYETLİ
Baykal sözlerini şöyle tamamladı: Parti Meclisi yapısı partinin parlamentosunu belirleme yetkisine sahipti, o yetkiyi kullandı. Ama kullanırken kendisinin yaşamadığı bir temel duyarlılık kaybolmaya başladı. Halbuki buna ihtiyaç var. O hepimizin kıblesi. Parti, örgüt, taban bunlar önemli. (Ensonhaber)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...