Deniz Seki Faruk Salman'la hastanede vedalaştı

Deniz Seki Faruk Salman'la hastanede vedalaştı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü sanatçı Deniz Seki yaklaşık 20 gündür kaldığı hastaneden dün taburcu oldu. Seki, nişanlısı Faruk Salman'la vedalaşırken görüntülendi

Yaklaşık 20 gün önce Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları Doğum Ana Bilim Dalı Aseptik Bölümü'nde kist ameliyatı geçiren Deniz Deki, dün taburcu oldu. Nişanlısı Faruk Salman, yeniden Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderilen Deniz Seki'yi hastanedeki son gününde yalnız bırakmadı.


HAYRANLARI DESTEK OLDU
Hürriyet'te yer alan habere göre, Deniz Seki, cezaevine gönderilmesinden bir gün önce, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ndeki odasında iki ziyaretçi ağırladı. Nişanlısı Faruk Salman'ın savcılıktan aldığı özel izinle tüm gününü yanında geçirdiği şarkıcıyı, MHP Milletvekili Lütfü Türkkan da ziyaret etti.


İçeri girmesi mümkün olmayan ya da farklı şehirlerde yaşayan hayranları ise gönderdikleri hediyelerle Deniz Seki'ye moral vermeye çalıştı. Antalya'dan bir hayranının kargoyla yolladığı, içinde bal, tereyağı, incir, havlu ve çorap bulunan paket, oda kapısında nöbet tutan jandarma tarafından incelendikten sonra Salman'a teslim edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...