Deniz Seki o ismi karşısında görünce şaştı kaldı! Nişanlısıyla ise...

Deniz Seki o ismi karşısında görünce şaştı kaldı! Nişanlısıyla ise...

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Kist ameliyatı olan ünlü şarkıcı Deniz Seki dün taburcu oldu. Seki'yi nişanlısı Faruk Salman ve MHP Milletvekili Lütfü Türkkan'da ziyaret etti

Deniz Seki, cezaevine gönderilmesinden bir gün önce, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ndeki odasında iki ziyaretçi ağırladı. Nişanlısı Faruk Salman'ın savcılıktan aldığı özel izinle tüm gününü yanında geçirdiği şarkıcıyı, MHP Milletvekili Lütfü Türkkan da ziyaret etti. İçeri girmesi mümkün olmayan ya da farklı şehirlerde yaşayan hayranları ise gönderdikleri hediyelerle Deniz Seki'ye moral vermeye çalıştı. Antalya'dan bir hayranının kargoyla yolladığı, içinde bal, tereyağı, incir, havlu ve çorap bulunan paket, oda kapısında nöbet tutan jandarma tarafından incelendikten sonra Salman'a teslim edildi. nbsp;Bu arada o katın koridorunda dolaşan bir kedi, sık sık ünlü şarkıcının odasına girip çıkmaya başlayınca jandarma engeline takıldı. İçeri girmesi engellenen kedi, yine de oda kapısının önünden ayrılmadı.
Deniz Seki o ismi karşısında görünce şaştı kaldı! Nişanlısıyla ise...

Deniz Seki Faruk Salman'la hastanede vedalaştı
Yaklaşık 20 gün önce Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları Doğum Ana Bilim Dalı Aseptik Bölümü'nde kist ameliyatı geçiren Deniz Deki, dün taburcu oldu. Nişanlısı Faruk Salman, yeniden Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderilen Deniz Seki'yi hastanedeki son gününde yalnız bırakmadı.
Deniz Seki o ismi karşısında görünce şaştı kaldı! Nişanlısıyla ise...

HAYRANLARI DESTEK OLDU
Hürriyet'te yer alan habere göre, Deniz Seki, cezaevine gönderilmesinden bir gün önce, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ndeki odasında iki ziyaretçi ağırladı. Nişanlısı Faruk Salman'ın savcılıktan aldığı özel izinle tüm gününü yanında geçirdiği şarkıcıyı, MHP Milletvekili Lütfü Türkkan da ziyaret etti.


İçeri girmesi mümkün olmayan ya da farklı şehirlerde yaşayan hayranları ise gönderdikleri hediyelerle Deniz Seki'ye moral vermeye çalıştı. Antalya'dan bir hayranının kargoyla yolladığı, içinde bal, tereyağı, incir, havlu ve çorap bulunan paket, oda kapısında nöbet tutan jandarma tarafından incelendikten sonra Salman'a teslim edildi.Deniz Seki cezaevine geri döndü


Deniz Seki cezaevine geri döndü
Deniz Seki tedavi olduğu hastaneden taburcu edilerek, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna geri döndü. İletişin danışmanı Özgür Aras bir açıklama ile konuyu duyurdu. İşte o açıklama;
Deniz Seki, yaşamış olduğu sağlık problemleri sebebiyle 23.02.2015 tarihinde tedavi altına alındığı İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesinden bugün taburcu edilerek Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edilmiştir. Deniz Hanım'ın patolojik verileri henüz sonuçlanmamış olup, halihazırda süreç devam etmektedir.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...