O bir sokak köpeğiydi, artık sörf yapıyor

/ Kaynak: DHA
O bir sokak köpeğiydi, artık sörf yapıyor

YAŞAM Haberleri  / DHA

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yaşayan sörf eğitmeni Hüseyin Eroğlu'nun bir yıl önce sokakta bulup beslemeye başladığı köpek de artık sörf yapıyor.

Saatlerce sörf tahtasının üzerinden inmeyen 'İnek' adlı köpek, yerli ve yabancı turistlerin de ilgi odağı haline geldi. Akyarlar Mahallesi'ndeki Fener Windsörf Okulu'nda eğitmenlik yapan 29 yaşındaki Hüseyin Eroğlu'nun geçen yıl yaz aylarının başında sokakta bulup beslemeye başladığı İnek adı verilen dişi köpek, sahibiyle birlikte sörf yapıyor. Bodrum sahillerinde sahibi Eroğlu ile birlikte sörf yapan İnek'i görenler şaşkınlıkla izlemeye başladı. Köpek kısa sürede, yerle ve yabancı turistlerin ilgi odağı haline geldi.
Sörf Eğitmeni Eroğlu, "Sokak köpeğiydi sörf okulunda beslemeye başladıktan kısa bir süre sonra kendisi bordun üzerine çıkmaya ve bizimle sörf yapmaya başladı. Yaz aylarında turistlerinde büyük sevgisini kazandı, sadece bizim değil turistlerin de borduna çıkarak sörf yapıyor. Çok fırtınalı havalar nedeniyle sörf ile açılamadığımız zaman ise huzursuz oluyor. İnek kızımız adeta sörf tutkunu oldu" dedi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...