Ordu'da 45 öğrenci hastanelik oldu

/ Kaynak: DHA
Ordu'da 45 öğrenci hastanelik oldu

YAŞAM Haberleri  / DHA

Ordu'nun Gölköy İlçesi'nde taşımalı eğitim kapsamında çeşitli okullarda eğitim gören 45 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

1 ay önce de 200 öğrencinin zehirlendiği ilçede veliler tedirgin oldu. Ordu'nun Gölköy İlçesi'nde taşımalı eğitim gören ilk ve ortaokul öğrencilerinden bazıları dün okuldan eve gidince rahatsızlandı. Akşam karın ağrısı, ateş, baş ağrısı ve mide bulantısı gibi şikayetlerin artması üzerine, çocuklar velileri tarafından Gölköy İlçe Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürüldü. Serum takılarak tedavi altına alınan 45 öğrencinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. nbsp;Gölköy Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı, "Şu anda 45 öğrencinin tedavisi yapıldı, çocuklar gıda zehirlenmesi diyor. Soruşturma neticesinde ne olduğu anlaşılacak. Devlet Hastanesi'nde tedavi oldu, hayati tehlikesi yok"dedi.


1 AY ÖNCEDE 200 ÖĞRENCİ ZEHİRLENMİŞTİ
Öte yandan Gölköy İlçesi'nde taşımalı eğitimden faydalanan yaklaşık 200 öğrenci bir ay önce de okulda yedikleri yemekten zehirlenerek hastaneye kaldırılmıştı. Öğrencilerin okulda yedikleri etli patatesten zehirlendikleri de iddia edilmişti. İlçede veliler tedirgin olurken olayla ilgili olarak Gölköy Cumhuriyet Savcılığı'da soruşturma başlattı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...