Elazığ'da feci kaza, ölü ve yaralılar var

/ Kaynak: DHA
Elazığ'da feci kaza, ölü ve yaralılar var

YAŞAM Haberleri  / DHA

Elazığ'da özel otomobil ile hafriyat yüklü kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada Serdar Tekin öldü, 2 kişi yaralandı.

Elazığ'dan Malatya yönüne giden Ercan Demirtaş yönetimindeki 23 FE 925 plakalı özel otomobil, İmam Efendi Bulvarı'ndan Güney Çevre Yolu'na çıkan Ahmet Dağkesen yönetimindeki 23 LF 232 plakalı hafriyat yüklü kamyona çarptı. Çarpmanın etkisiyle özel otomobilde bulunan sürücü Ercan Demirtaş, Serdar Tekin ve kimliği belirlenemeyen bir kişi olmak üzere toplam 3 kişi araç içinde sıkıştı. Elazığ itfaiyesi tarafından uzun süren uğraşlardan sonra sıkıştıkları otomobilden çıkarılan 3 yaralı, 112 acil servis ekipleri tarafından hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Serdar Tekin, hastanede yapılan tüm müdahaleye karşın öldü, diğer yaralıların tedavisi sürüyor.Hafriyat yüklü kamyonun Hükümet Konağı inşaatından hafriyat taşıdığı ve hafriyat dökmek için çevre yoluna çıktığı sırada kazanın meydana geldiği belirtildi. Kamyon sürücüsü Ahmet Dağkesen gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...