Hastaneye kaldırılan Recep Sert'in doktoru konuştu!

Hastaneye kaldırılan Recep Sert'in doktoru konuştu!

YAŞAM Haberleri

Geçen yıl yüz ve çene nakli yapılan Recep Sert, yüzünde ve midesindeki şişkinlikler nedeniyle hastanelik oldu. Sert'in doktorundan ilk açıklama geldi...

Akdeniz Üniversitesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, İnegöl'de hastaneye kaldırılan Recep Sert'in, nezle ve grip şikayeti olduğunu söyledi. nbsp;Prof. Dr. Ömer Özkan, Recep Sert ile birkaç gün önce nezle ve grip şikayeti nedeniyle görüştüklerini söyledi. Prof. Dr. Özkan, "Durumunun daha da ağırlaşmaması için hastaneye giderek muayene olmasını ve kontrollü ilaç kullanmasını söyledim. Mevsimsel rahatsızlığın herkeste gösterdiği etki Recep'te de ortaya çıktı. Önümüzdeki hafta rutin kontrolü için Antalya'ya gelecek. Şu an durumu iyi. Rutin kontrol için geldiğinde ilaç durumunu da gözden geçireceğiz. Sorun yok" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...