15 yaşındaki Dilara'nın ailesi endişeli, 2 gündür yok

/ Kaynak: AA
15 yaşındaki Dilara'nın ailesi endişeli, 2 gündür yok

YAŞAM Haberleri  / AA

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde iki gün önce evden ayrılan 15 yaşındaki Dilara Zişan Özkıran'dan haber alınamıyor.

Karaağaçdibi semtinde oturan Özkıran, geçen salı günü akşam saatlerinde evden ayrıldı. İki gündür eve dönmeyen kızının hayatından endişe eden baba Ahmet Özkıran, kızının bulunması için yetkililerden yardım bekliyor. Özkıran, gazetecilere yaptığı açıklamada, kızından iki gündür haber alamadıklarını belirterek, "En son Donatım semtinde, ilçe garajlarında göründüğünü öğrendim. Polise başvurdum. Kaçırılmış olmasından veya hayatından endişe ediyorum. Görenlerin polise bildirmelerini istiyorum" diye konuştu.
Kızının cep telefonunun kapalı olduğuna dikkati çeken Özkıran, "İki gündür gözümüze uyku girmiyor. Sayın valim ve emniyet müdürümden kızımın bulunmasına yardımcı olmalarını istiyorum. Benim kızım, onların da kızı. Ne olur tüm yetkililer kızımın bulunmasına yardımcı olsun" ifadesini kullandı.
Kızı Dilara'ya da seslenen acılı baba, "Kızım, hepimiz çok perişan olduk. Sen bizim her şeyimizsin. Eğer bu haberi okursan veya haberin olursa mutlaka bizi ara, polisi ara. Hemen gelip alalım" dedi.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...