Kurtlar Vadisi Pusu final yapıyor

Kurtlar Vadisi Pusu final yapıyor

MAGAZİN Haberleri

Kanal D'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'dan hayranlarını üzecek haber geldi. Dizi, sezon sonunda final bölümü ile ekranlara veda ediyor

15 Ocak 2003'te Show TV'de "Bu bir mafya dizisidir" sloganıyla başlayan ve daha sonra çok sayıda kanal değiştiren "Kurtlar Vadisi" dizisi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.


POLAT ALEMDAR BIRAKIYOR
Hemen her kesimden izleyicinin beğeniyle takip ettiği ve 12 yıldır devam eden dizinin sevilen karakteri Polat Alemdar yoruldu. Dizinin 250. bölümü bu akşam ekrana gelecek. Ensonhaber'de yer alan habere göre dizi, sezon sonu final yaparak ekranlara veda edecek.


YENİ BİR KURTLAR VADİSİ DOĞUYOR
Geçtiğimiz günlerde ise Kanal D ekranlarında "Kara Kutu" isimli yeni bir dizi başladı. Konu bakımından Kurtlar Vadisi ile benzerliği bulunan dizi yakında Kurtlar Vadisi'nin yerini alacak. Necati Şaşmaz'ın sahibi olduğu yapım şirketi tüm enerjisini Kara Kutu adlı bu yeni diziye verecek.
Kurtlar Vadisi Pusu final yapıyor

KURTLAR VADİSİ PUSU 250. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?
Aksiyonun bir an bile eksilmeyeceği yeni bölümün ise konusu şöyle; Polat Alemdar'ın ekibi Yüce Majeste'nin teklifini kabul edecek mi? Onları bu zorlu süreçte neler bekliyor? Polat Alemdar'a kurulan bomba düzeneği nasıl durdurulacak? nbsp;Polat ve Yüce Majeste ikinci rauntta kozlarını paylaşmaya devam edecekler. Alemdar'ın karşılaşacağı sürpriz isim kim? Fehmi ve Algis bir araya gelerek bir plan yapacaklar. Öte yandan konsey olan bitenlere karşı nasıl bir duruş sergileyeceğine karar verecek. Martin tüm bu kargaşada ilerlemeye devam ediyor. İkili oyununun bir sonraki aşamasına başladı bile.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...