Katil koca konuştu! Esenler'deki cinayetin detayları kan dondurdu

/ Kaynak: AA
Katil koca konuştu! Esenler'deki cinayetin detayları kan dondurdu

YAŞAM Haberleri  / AA

Esenler'de tartıştığı karısını boğarak öldürdükten sonra naftalinleyen koca tıpkı cesedin yanına bıraktığı notta yazdığı gibi teslim oldu, ifadesi şok etti

Esenler'de 32 yaşındaki eşi Zehra Aydın'ı öldürdüğü iddia edilen Sedat Aydın (35) tutuklandı.Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince, emniyetteki işlemleri tamamlanan Aydın, Bakırköy Adliyesi'ne getirildi. Cumhuriyet Savcısı Muhittin Bayırköylü, ifadesini aldığı Aydın'ı tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk etti. Nöbetçi Bakırköy 3. Sulh Ceza Hakimliği'nce sorgulanan Sedat Aydın, "eşini kasten öldürme" suçundan tutuklandı. Şüpheli Aydın mahkemeye verdiği ifadede, eşi Zehra ile 3 ay önce halasının vasıtasıyla tanıştığını, bir ev tuttuklarını ve evliliklerinin ilk bir haftasının iyi olduğunu ancak daha sonra eşinin tavırlarının değiştiğini aktardı. Halasının, ikinci evliliğini yaptığı Zehra Aydın'ı biriyle gördüğünü söylediğini ifade eden Aydın, evliliğinin devamı için bunu duymamazlıktan geldiğini kaydetti.
Böcek ilaçlama işi yaptığını, evdeki malzemelerle eşinin kendisini zehirleyeceğini düşündüğünü savunan Aydın, "Bana 'seni öldüreceğim' diyordu" ifadesini kullandı.Olay günü uzaktan eşini bir şahısla ele ele gördüğünü ifade eden Aydın, olayı şöyle anlattı:
"Eşime yanında gördüğüm erkeğin kim olduğunu sordum. Bana 'Sen bana karışamazsın' dedi. Eşim benimle çıkar ve ailesinin baskısından kurtulmak için evlendiğini söyledi. İçki içmek istediğini söyledi, ben de izin vermedim. Bana küfür etti. Üzerime çok geldi, banyoya giderken bana darp uyguladı. Ben de kendisini ittim, yere düştü ve bağırmaya başladı. Susmasını istedim. Ağzını kapattım, o anda şuurumu kaybettim. Kendime geldiğimde ellerim eşimin boynundaydı. Bayıldığını düşünerek yatağa yatırdım. Sabah uyandığımda eşimin öldüğünü fark ettim. Evden çıkarak naftalin aldım çünkü cenazesinin kokmasını istemedim. Bir bıçak alarak 'şişmesin' diye üzerine bıraktım. Eve 'Benim biraz işim var, namusumu temizledim. O işi halledip teslim olacağım' şeklinde not bıraktım. Otogardan bilet alarak Nevşehir'e gittim. Eski eşimi arayarak çocuklarımla görüştüm. Daha sonra Nevşehir'den Ankara'ya döndüm. Ankara'da polise teslim oldum.''

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...