Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Erol Büyükburç'un ölüm nedeni

/ Kaynak: İHA
İşte Erol Büyükburç'un ölüm nedeni

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Erol Büyükburç'un menajeri Orman Nuri Yazıcı, usta sanatçının kalp krizi sonucu vefat ettiğini söyledi.

İddiaya göre, Erol Büyükburç'a ulaşamayan menajeri Osman Nuri Yazıcı, öğle saatlerinde Bebek Yokuşu Bağ Sokak'taki evine geldi. Zili çalan Yazıcı, Büyükburç'un kapıyı açmaması üzerine çilingir çağırdı. Çilingir yardımıyla içeri girdiklerinde ise usta sanatçının öldüğü belirlendi. Polis ve sağlık ekiplerinin yaptığı incelemelerin ardından Büyükburç'un cenazesi evinden çıkartıldı. Polis ve vatandaşlar tarafından cenaze aracına taşınan Büyükburç'un naaşı, Zincirlikuyu Mezarlığı Gasilhanesi'ne götürüldü. Cenazenin götürülmesi sırasında dua okuyan Osman Yazıcı ve Büyükburç'un piyanisti, gözyaşlarını tutamadı. Erol Büyükburç'un komşusu Hatice Küçük, "En son Pazar günü gördüm. Çok iyi birisiydi" dedi.
İşte Erol Büyükburç'un ölüm nedeni

"ÇOK BÜYÜK BİR ÜSTATTI"
Gazetecilere bilgi veren Büyükburç'un menajeri Orman Nuri Yazıcı, "Gece kalp krizi sonucu vefat ediyor. Hepimizin başı sağ olsun. O ölmedi, yaşıyor. Yapacakları, bundan önceki yaptıkları hep beraber onu öldürmeyeceğiz. Çok büyük bir üstattı. Türk popunu kuran bir insandı. Hepimizin başı sağ olsun" diye konuştu.


Yazıcı, basın mensuplarının, "Rahatsızlığı var mıydı?" sorusuna ise "Hayır, şekeri vardı" yanıtını verdi. Usta sanatçının kalbinde üç tane stent olduğunu ifade eden Yazıcı, "Dün akşam en son 23.00 sıralarında evine bıraktım. Yarın Bursa'da konseri vardı. Hatay'dan geldik. Provalarını yaptı canlı orkestrasıyla. Yarın konseri vardı. Gayet iyiydi" dedi.

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...