Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kavgayı ayırmak isterken bıçaklandı

/ Kaynak: İHA
Kavgayı ayırmak isterken bıçaklandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Samsun'da 16 yaşındaki genç, kavga ettiği sırada kendisini ayıran şahsın peşinden giderek bıçakla yaraladığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Olay, Canik ilçesi Belediyeevleri Mahallesi meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 16 yaşındaki B.D. ile arkadaşı bir kişi ile kavga ettikleri sırada asfalt çalışması yapan iş makinesinin operatörü 19 yaşındaki İ.S. araya girip kavgaya ayırdı. Ancak B.D.'nin bir süre sonra İ.S.'nin yanına giderek bıçaklı saldırarak 2 yerinden yaraladığı iddia edildi. Hastaneye kaldırılan yaralı tedavi altına alınırken, B.D. ise Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekiplerince yakalanarak Samsun Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim etti. Bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edilen B.D., nöbetçi mahkemeye ifade verdikten sonra serbest bırakıldı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...