Erdoğan'dan Hakan Fidan'ın çekilme kararına ilk tepki!

Erdoğan'dan Hakan Fidan'ın çekilme kararına ilk tepki!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakan Fidan'ın adaylıktan çekilip tekrar MİT'e dönmesi ile ilgili karasına ilk tepkisini verdi, işte o açıklama...

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Macaristan Cumhurbaşkanı Janos Ader ile ortak basın toplantısı düzenledi.Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları: Şu ana kadar sadece Suriye'den 1 milyon 700 bin Irak'tan da 300 bin kişi geldi. Toplamda 2 milyon mülteci geldi. Mülteciler sadece kamplarda değil şehirlere de dağıldılar. Biz ordan gelecek komşularımıza kapıları kapatmadık, kapatmayacağız. Bu gelen kardeşlerimizden nasıl istifade edebiliriz diye düşünüyoruz. Gelenlerin arasında doktor, mühendis gibi meslek sahibi insanlar da var. Sadece kuru barınma değil. Eğitim, sağlık gibi ihtayaçları da sürdürüyoruz. Bu mücadele bu şekilde devam ediyor.Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hakan Fidan'ın milletvekili aday adaylığı için AK Parti'ye yaptığı başvuruyu geri çekmesi ve MİT Müsteşarlığı'na dönmesine ilişkin, "İnanıyorum ki şu anda vermiş olduğu karar isabetli bir karar olmuştur. Bu kararından sonra Sayın Başbakan ile de durumu görüştük. Bu işin hukuki bütün incelemelerini A'dan Z'ye yaptırdık. Sayın Başbakan da yaptırttı, ben de yaptırttım. Hukuken tekrar görevine dönmesinde mani bir hal yok" dedi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...