Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İzmir'den kan donduran haber! Bir odada 2 ceset...

/ Kaynak: AA
İzmir'den kan donduran haber! Bir odada 2 ceset...

YAŞAM Haberleri  / AA

Kız kardeşi ve 9 yaşındaki çocuğuyla aynı evde yaşayan kadın, eve gelen akrabası tarafından tabancayla öldürüldü. Katili de aynı silahla intihar etti.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, kız kardeşi ve oğluyla yaşayan 27 yaşındaki kadın, Ankara'dan ziyaretlerine gelen akrabası tarafından tabancayla öldürüldü. Cinayeti işleyen kişi, daha sonra intihar etti. Eşinden boşanarak kısa süre önce Maliyeciler Mahallesi 52/125 Sokak'ta kız kardeşi ve 9 yaşındaki çocuğuyla yaşamaya başlayan Aynur Özilban (27), Ankara'dan ziyaretlerine geldiği öğrenilen akrabası Erhan Karadiken (27) tarafından tabancayla öldürüldü.Kendisinin de eşinden boşanmış olduğu öğrenilen Karadiken, "Aynur'u karım gibi seviyordum, ancak başka erkeklerle mesajlaşıyordu" yazılı intihar notu bırakarak, aynı silahla intihar etti. İkilinin evde yalnız olduğu sırada meydana gelen olay, Özilban'ın eve dönen kız kardeşi ve oğlunun kapının açılmaması üzerine çilingir çağırarak eve girmesiyle ortaya çıktı. Özilban ve Karadiken'in cesetleri, olay yerinde yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...